- 1,573
- 1,743
- 113
3.rollinge devam liste ciksin birine 2k atacam o dagitsin ben rollinge baslayim payfix gonderim
Bekliyoruz3.rollinge devam liste ciksin birine 2k atacam o dagitsin ben rollinge baslayim payfix gonderim
Şans yanındayken kirilana kadar devam dost3.rollinge devam liste ciksin birine 2k atacam o dagitsin ben rollinge baslayim payfix gonderim
Yüreğine sağlık kardesim3.rollinge devam liste ciksin birine 2k atacam o dagitsin ben rollinge baslayim payfix gonderim
Ben çıkayım mi3.rollinge devam liste ciksin birine 2k atacam o dagitsin ben rollinge baslayim payfix gonderim
Ben yokum dost ?? Ödül alanlar ikinciye katılmasın lafını duymadımilk sayfa yazanlar bunlar reis gözden kaçırdığım varsa bi de sen bak @Emrah87
@Saulalvarez
@drogba6
@Hakan170
@Danger38
@ahmetc10
@MaximLestienne
@keskin4455
@Ramazan6816
ilk rollden ödül alan alabiliyor mu tekrar dost onu kararlaştıralım alabiliyorsa gannicus da var8 kisi kisi basi 250 duser 2k dagitim kim dagitacaksa payfix atsin bana
Buradyiz@butragueno suvatm nerdesin
Takip ettik sonuçtailk rollden ödül alan alabiliyor mu tekrar dost onu kararlaştıralım alabiliyorsa gannicus da var
Dost sen ilk rollde ödül alan ikinciye katılmasın dedin mi? Benim gibi 4 kişiyiz arkadaş bir tek beni elemis. Amacı ne anlamadım ?8 kisi kisi basi 250 duser 2k dagitim kim dagitacaksa payfix atsin bana
PekiBuradyiz![]()
o zaman gannicus da var 9 kişiilk sayfa alsin komple kural koymadik
Sende varsın kural yoktu başkan ilk sayfa dedi zatenDost sen ilk rollde ödül alan ikinciye katılmasın dedin mi? Benim gibi 4 kişiyiz arkadaş bir tek beni elemis. Amacı ne anlamadım ?
Hepsi benim dostum saul Drogba hakan ödül aldı. Ben de aldım beni eliyorsun? Seni tanımam etmem muhabbetim yok garezin varsa bilelimilk rollden ödül alan alabiliyor mu tekrar dost onu kararlaştıralım alabiliyorsa gannicus da var