- 775
- 82
- 28
Çekim verdik
Tulipbet bakiyemi sildiler serefz bunlar40 dakikada
Benimde aynı tulipbet sildiBin çekim verdik bakiye sildi çoklu üyelikten zor öder multim yok.
ben kaybettim o sitede simdi ne desem bos cekim yapmadigim icin bise diyemiyicemTulipbet bakiyemi sildiler serefz bunlar
Benim sildi tulipbet başkan paramiBakalım bende arkadaşa hesap açtım bir tane işim soyismi var ikinci adı var Türkiye’de tek isimli arkadaş ödeme yapacak mı bakalım çekim verdik 1000 tl
Şimdi şöyle yorumlayabilirim isim ve soyisminse başka hesap açan vardır bonusu kullanan onun dışında bu sitelerin sileceğini düşünmüyorum veya kendin multi açtıysan silebilirBenim sildi tulipbet başkan parami
Site eski site kral aktif oyuncusu çok ödemede sıkıntı yaşatmaz..Çekim geldi paylaşan arkadaşa teşekkürler ilk başta ödemez demiştim ama günahını aldık sitenin bu arada bunlar bu kadar kolay parayı nasıl ödüyor bilmiyorum değirmenin suyu nereden geliyor bu kadar acaba
Bende 500 yapmıştım sonra 1000 dediler kaybettim ordanşartlar değişmiş min 200 değil min max 1k bende ne şanslıyım tekde 200 oldu cektim diyodum nerde bizde o şans![]()
Yılların sitesi çoğu bilmez yeni yetmeler kısa pantalonla gezerken bu site vardı.Site eski site kral aktif oyuncusu çok ödemede sıkıntı yaşatmaz..