http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elexbet 100 FreeBet veya 100 FreeSpin Deneme Bonusu

febris

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
80
28
Senin dünya tarhinde görüp görebileceğin en sağlam site o :)
Herkeze 1000 tl dağıtcak 100 bin kişiye he :)
Ne içiyonuz la siz kardeşler 😁
Yaw hehe en sağlam site hehe stake bitti gamdom armut topluyor elex 2 sinde solladı öylemi la git 2 ayran iç kendine gel aynı soyadindan üye olunmuş diye bonus vermemekmi var bu nasıl saçmalık

febris

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
80
28
Yaw hehe en sağlam site hehe stake bitti gamdom armut topluyor elex 2 sinde solladı öylemi la git 2 ayran iç kendine gel aynı soyadindan üye olunmuş diye bonus vermemekmi var bu nasıl saçmalık
Madem vermek istemiyor madem odeyemiyor kapa deneme bonusunu olsun bitsin

febris

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
80
28
Kardeş sağlam dediğin site kayıtta TC istiyor bonusu talep ettim bana bu gün aynı soyaddan biri kayıt yaptığı hakkınız yoktur dedi sen kimi neye savunuyon
Oda yalan kral emin ol aynı soyadindan üyelik bile yoktur bugün

BabaVoss

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
78
22
8
Aynı soy adını kullanan biri var diye vermediler deneme ilk defa böyle birşey duydum bunuda gördük vay be çöp site

tugi45

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18
1
3
Üyelik almayın arkadaşlar bonus vermiyo saçmalığa bakın aynı soy isimli birisi bonus aldigi için bana deneme bonusu vermiyorlarmis amaç üyelik aldırmak bonus falan yok bilginize

Gkhan25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
156
21
18
Multiyle alakasi yok arkadaslar kim olursa olsun ayni soy ad diyorlar bosa uye olmayin

Alim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
299
116
43
Ben alıp kaybetmiştim ah be