- 853
- 421
- 63
Bıdı bıdı yapmayın kral ödeme geldi 😅😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 848833
17:35 te verdik 1000 lira talep pusudayız 👀👀

Bıdı bıdı yapmayın kral ödeme geldi 😅😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 848833
17:35 te verdik 1000 lira talep pusudayız 👀👀
TebriklerBıdı bıdı yapmayın kral ödeme geldi 😅😂😂😂Ekli dosyayı görüntüle 848857
Paran 1 haftaya hesabinda1000 tl çekim verdim öderler mi
Valla 250 lorayı 2 saattir odeyemedi siteParan 1 haftaya hesabinda
500 x attı dede kendi param olsa atmaz 3000 oldu 1000 çekim verdim ama bakiyeden düşmedi çekim işlemde gözüküyor canlı da işlem sırasında diyor ödesinde o yeter dkdkdkdParan 1 haftaya hesabinda
Aksi bir durum söz konusu yoksa mutlaka öder reis sıkıntı yok500 x attı dede kendi param olsa atmaz 3000 oldu 1000 çekim verdim ama bakiyeden düşmedi çekim işlemde gözüküyor canlı da işlem sırasında diyor ödesinde o yeter dkdkdkd
4 saat oldh ana bacı dövdüm şikayet vara sikayey açtım para gelse bu kadat mutlu olmaxdim700 çekim verdim geleceğine hiç inancım yok xd
Ben siteyi falan kapattım dost zerre inancım yok geleceğine şu altyapıya güven olmaz zaten xd4 saat oldh ana bacı dövdüm şikayet vara sikayey açtım para gelse bu kadat mutlu olmaxdim
Şikayet açtım 2 dakiakya geldi paraBen siteyi falan kapattım dost zerre inancım yok geleceğine şu altyapıya güven olmaz zaten xd
2.3 saat oldu gelmedi dahaŞikayet açtım 2 dakiakya geldi para
3 saat oldu daha yeni düzenlenmiş bakiye 1000 tlye bi 3 saat daha beklerim heralde sanki 100.000 çekiyoruz ilk defa başıma geliyor şaka gibi olayAksi bir durum söz konusu yoksa mutlaka öder reis sıkıntı yok
Bakiye düzenleyince onaylanmış mı oluyorBen 300 çektim 2.5 saatte falan geldi bilginiz olsun