- 5,278
- 1,693
- 113
Kardeş banka havalesi diyorum en hızlı havale ile vermiş ne anlatiyonnasil yanlis havale ile talep vermis adam
Kardeş banka havalesi diyorum en hızlı havale ile vermiş ne anlatiyonnasil yanlis havale ile talep vermis adam
Anlatamiyoz ki sirtlan gibi hemen saldırıyorlarSadece Banka Transferi yazan ile vermeniz gerekiyor arkadaşlar
Nerede yazıyor sadece banka havalesi seçeneği ile olduğunuSadece Banka Transferi yazan ile vermeniz gerekiyor arkadaşlar
Anlatamama sorunun var bank transfer yazan diyebilirsin banka havalesi diyince ucu acik oluyor adam duzgunce yazmis ona niye kimse hangi havale diye sormadiAnlatamiyoz ki sirtlan gibi hemen saldırıyorlar
Emrah senin çekim geldi mi sen banka transferi ile mi talep verdinAnlatamama sorunun var bank transfer yazan diyebilirsin banka havalesi diyince ucu acik oluyor adam duzgunce yazmis ona niye kimse hangi havale diye sormadi
bende hizli havale vermistim iptal ettim banka transferi yazandan verdim 16.07 de sonuclaninca yazarimEmrah senin çekim geldi mi sen banka transferi ile mi talep verdin
Kurallarda yazmıyor ki sadece banka transferi ile çekim yapın diyebende hizli havale vermistim iptal ettim banka transferi yazandan verdim 16.07 de sonuclaninca yazarim
kurallarda yokta bak adamın iptal etmisler 50 dk sonra sende baska yontemle verdiysen iptal et tekrar ver bosa beklemeKurallarda yazmıyor ki sadece banka transferi ile çekim yapın diye
Ben de öyle yaptım. Gelirse gelir nasip. Gelirse siteye yatırım yapılır ama.bende hizli havale vermistim iptal ettim banka transferi yazandan verdim 16.07 de sonuclaninca yazarim
Ne zaman verdin talebiBunların varya ip dediler odemediler parayi
İp dediler vermediler parayı oçlariNe zaman verdin talebi