http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elexbet 100 FreeBet veya 100 FreeSpin Deneme Bonusu

dagliibo

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
32
18
Yok dayı 1 saat oldu hayla beklemede bonus bu nasıl sistem böyle bari reddetse yada onaylasa

semihavsa

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
6
3
Canliya baglanip sordum cok asiri yogunluk oldugu icin sirasina gore ekleniyor eklenecek merak etmeyin diyor

semihavsa

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
6
3
Canliya baglanip sordum cok asiri yogunluk oldugu icin sirasina gore ekleniyor eklenecek merak etmeyin diyor

Burakcck35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
27
28
Sonunda zaten herkeze red verirlerse şaşırmam kontenjan doldu hesabına

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,608
113
5 saat oldu sonuçlanmadı hahahahha

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,207
3,589
113
LİNK: elexbet1242.com

Şartları güzel haydi bol şanslar

100 Freespin:

Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan; Gate Of Olympus 1000, Sweet Bonanza 1000, Sugar Rush 1000 oyunlarında geçerlidir.

Çekim işlemi yapabilmek için Freespin kazancınızı 1 katı kadar çevirmeniz gerekmektedir.

Freespin Line değeri 2₺ olarak belirlenmiştir.

100 Freebet:

Freebet miktarı kadar 1 defa minimum 1.50 orandan çevirip, bakiyenizin minimum 200 TL olması durumunda çekim talebinde bulunabilirsiniz.

Maksimum: 1000₺ çekebilirsiniz.
Üye değilmişim, alindi teşekkürler.

fermanex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,258
1,310
113
Reis girişte paylaştığımız linkte güncel takip ediyorum. Değişirse orda güncellenir herkes bir link atma eylemine girdi niyeyse anlamadım.
Adamlar reff link paylaşıyor admin ayikti işi ama hemen 😅😅 kendilerini kurnaz sanıyorlar 😅😅

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,733
722
113
Adamlar reff link paylaşıyor admin ayikti işi ama hemen 😅😅 kendilerini kurnaz sanıyorlar 😅😅
Kral ben uyardım defalarca reff linki atmayın bugün konudan yarın forumdan ban yersiniz dedim. Dinletemedim..

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,940
2,260
113
1 buçuk saat oldu eklenmedi