Herkez bizim gibi bilinçli değil kardeşimZaten üye olduğunda aktivasyon gönderiyor mailine seni yönlendiriyor sitesine çakmaya girme gibi sıkıntı olamaz
2 saat oldu benim daha bekleriz gibi 3 4 saatYok dayı 1 saat oldu hayla beklemede bonus bu nasıl sistem böyle bari reddetse yada onaylasa
Oooo aga benim umudum yok bence beklemeye ayağına bitecek bonus bi andaa red yicez sonra2 saat oldu benim daha bekleriz gibi 3 4 saat
Aynen öyle olacak birazdan bitti derlerOooo aga benim umudum yok bence beklemeye ayağına bitecek bonus bi andaa red yicez sonra
Ben kendisini uyardım ama beyefendi anlamamakta ısrar etti.. 😏Paylaştığın link başına iş açar söyleyim..
Maşallah güzel günlerde harca reis..Mayıs ayında çektiğim yüksek miktarlar
Reis girişte paylaştığımız linkte güncel takip ediyorum. Değişirse orda güncellenir herkes bir link atma eylemine girdi niyeyse anlamadım.
Üye değilmişim, alindi teşekkürler.LİNK: elexbet1242.com
Şartları güzel haydi bol şanslar
100 Freespin:
Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan; Gate Of Olympus 1000, Sweet Bonanza 1000, Sugar Rush 1000 oyunlarında geçerlidir.
Çekim işlemi yapabilmek için Freespin kazancınızı 1 katı kadar çevirmeniz gerekmektedir.
Freespin Line değeri 2₺ olarak belirlenmiştir.
100 Freebet:
Freebet miktarı kadar 1 defa minimum 1.50 orandan çevirip, bakiyenizin minimum 200 TL olması durumunda çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Maksimum: 1000₺ çekebilirsiniz.
Adamlar reff link paylaşıyor admin ayikti işi ama hemen 😅😅 kendilerini kurnaz sanıyorlar 😅😅Reis girişte paylaştığımız linkte güncel takip ediyorum. Değişirse orda güncellenir herkes bir link atma eylemine girdi niyeyse anlamadım.
İnşallah 1000₺’ye ulaşman dileği ile 🙏Üye değilmişim, alindi teşekkürler.
Kral ben uyardım defalarca reff linki atmayın bugün konudan yarın forumdan ban yersiniz dedim. Dinletemedim..Adamlar reff link paylaşıyor admin ayikti işi ama hemen 😅😅 kendilerini kurnaz sanıyorlar 😅😅
Bilerek atıyorlar yatırım yapan olur diye bide utanmadan güncel link bu diyor avellerKral ben uyardım defalarca reff linki atmayın bugün konudan yarın forumdan ban yersiniz dedim. Dinletemedim..