30 dk oldu beklemedeTalepten sonra kac dk maz eklendi beyler
30 dk oldu beklemedeTalepten sonra kac dk maz eklendi beyler
Yıl 1964 ah ah o dönemde ilk bu siteye üye olmuştum 1964 ten beridir aktif site kaya gibi🙏🏼🙏🏼👛👌🏼🦹🏿♀️LİNK: elexbet1242.com
Şartları güzel haydi bol şanslar
100 Freespin:
Pragmatic Play sağlayıcısında bulunan; Gate Of Olympus 1000, Sweet Bonanza 1000, Sugar Rush 1000 oyunlarında geçerlidir.
Çekim işlemi yapabilmek için Freespin kazancınızı 1 katı kadar çevirmeniz gerekmektedir.
Freespin Line değeri 2₺ olarak belirlenmiştir.
100 Freebet:
Freebet miktarı kadar 1 defa minimum 1.50 orandan çevirip, bakiyenizin minimum 200 TL olması durumunda çekim talebinde bulunabilirsiniz.
Maksimum: 1000₺ çekebilirsiniz.
Yok kral mail aktif edeceksinKral peki sms aktif etmek gerekiyomu
Bu site dünyada yasal olmayan ilk site sahibi elex de bu işin mucididirYıl 1964 ah ah o dönemde ilk bu siteye üye olmuştum 1964 ten beridir aktif site kaya gibi🙏🏼🙏🏼👛👌🏼🦹🏿♀️
Eywallah kralYok kral mail aktif edeceksin
Google chrome sağ üstteki üç noktaya bas ayarlara bas güvenlik ve gizlilik bas orada dns ayarları yeri var oraya gir standart değil de alttakini seç orada seçenekler çıkacak onu google dns planı seç sayfayı yenile çalışır kardeşim hadi bol şanslarYüklenmiyor ki sayfa
Yılların verdiği tecrübeSayfayı açamayanlara özel indirim buyrun 😁
1- Google Chrome tarayıcınıza giriş sağlayıp sağ üst bölümde bulunan alt alta 3 nokta simgesine tıklayınız.
2 - Sağ tarafta açılan pencerenin en alt bölümünde bulunan Ayarlar sekmesine tıklayınız.
3 - Gizlilik ve Güvenlik seçeneği üzerinden Güvenlik alanına giriş sağlayınız.
4 - Güvenlik sekmesinin alt bölümünde bulunan Gelişmiş seçenekler üzerinde DNS Sağlayıcı Seç alanına tıklayıp Google ( Public DNS ) seçeneğini seçiniz.
Kaç dakikada eklendi sana kralYok kral mail aktif edeceksin
Anlattım ya yukarıda kardeşim dediklerimi yap açılırBöyle diyor neden
Açıldı eyw kralAnlattım ya yukarıda kardeşim dediklerimi yap açılır