Hayır bitemez olamazz😂Bitmedi knk ne bitmesi yarın gün içerisinde tekrar aktif edilecek
Hayır bitemez olamazz😂Bitmedi knk ne bitmesi yarın gün içerisinde tekrar aktif edilecek
Sabah kalk promosyon bölümüne bak oradan da kalktığını görürsünSistemsel hatadan kaynaklı çalışma var dedi yarın gün içerisinde Aktif edilecektir bonusumuz sabittir dedi.
Oyleyse 2 saat once niye bonus kalkmadı herkes uye olmadan once cok tuhafSistemsel hatadan kaynaklı çalışma var dedi yarın gün içerisinde Aktif edilecektir bonusumuz sabittir dedi.
Dediklerini söyledim reisim bilmiyorum ki valla ne yaparlar..Sabah kalk promosyon bölümüne bak oradan da kalktığını görürsün
Bunlar böyle konu açılıp yoğunluk olacağını hesap edemediler muhtemelen kralOyleyse 2 saat once niye bonus kalkmadı herkes uye olmadan once cok tuhaf
Aynen betgar sitesi gibiBunlar böyle konu açılıp yoğunluk olacağını hesap edemediler muhtemelen kral
Yalan kardeş red niye verdi bize bizde talep ettikSite ödüyor tg de her yerde ilk paylaşımı yaptım bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmiyordum yarına aktif edilir dostlar
Yalan değil kardeşim bank havale ile talep et 30 dk da hesabındaYalan kardeş red niye verdi bize bizde talep ettik
30 dakika diyor ya 31 olursaYalan değil kardeşim bank havale ile talep et 30 dk da hesabında
Sen ne ara aldım dostSite ödüyor tg de her yerde ilk paylaşımı yaptım bu kadar yoğunluk olacağını tahmin etmiyordum yarına aktif edilir dostlar
Şartlar değişirBu siteler sağlamdır bonus yarin yine aktif olunur
Bu siteler alt yapıtları gerçekten sağlam amaBu siteler sağlamdır bonus yarin yine aktif olunur
Değişmez dost neyse odur bonus bunlar 100 200 lirayla batmazlar bende uye değildim konuya girdim deneme bonus talepten kalkmış yinede uye oldum yarın aktif olur ayni şekildeŞartlar değişir