http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Elexbet 100 FreeBet veya 100 FreeSpin Deneme Bonusu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Bu altyapıda ki siteler için çok ucuk degil bu rakamlar yanı bu siteleri betco ile karıştırmamak lazım reis
Doğum gunu harici bu siteler kimseye bu denli bedava para vermez dost yıllardır para yatirmadigim site kalmadi bütün altyapılara az çok hakimim kimse 20k davet bonusu eklemez aktif kullanıcı olursun 3 4 ayda 2 3milyon kaybın olur ancak o şekilde sana 20k ekleme yaparlar baska turlu imkansiz

csoylu006

#CS ekoldür
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,733
722
113
Dost az çok siteleri tanıyın artik bu site yamuk yapmaz rahat ol yarin deneme bonusu aktif olacaktır
Kral destekte kıza yazdım konuyu ben açtım herkes haber bekliyor eğer yarın aktif olmazsa milleti oyalamayın dedim. Sistemsel yoğunluktan dolayı sorun oluştu. Yarın bonusumuz aktif olacaktır dedi.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Kral destekte kıza yazdım konuyu ben açtım herkes haber bekliyor eğer yarın aktif olmazsa milleti oyalamayın dedim. Sistemsel yoğunluktan dolayı sorun oluştu. Yarın bonusumuz aktif olacaktır dedi.
Bu altyapi sağlamdır dost yüzde 99 yarın tekrar aktif olur zaten

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
56
28
Yakında biride yazar 50 k davet bonusu aldım diye yazar bakalım ne zaman olcak aslında bende inanmadım 20 k davet bonusuna adam kanıtlar belge atmıs inandım bide 1 kat cevrim yapmıs 28 k 900 tl bedava geldi

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,453
1,348
113
Doğum gunu harici bu siteler kimseye bu denli bedava para vermez dost yıllardır para yatirmadigim site kalmadi bütün altyapılara az çok hakimim kimse 20k davet bonusu eklemez aktif kullanıcı olursun 3 4 ayda 2 3milyon kaybın olur ancak o şekilde sana 20k ekleme yaparlar baska turlu imkansiz
Demekki ya altyapı secıyor sağlam yatırım yapan kişileri ki sayılı oluyor bu da yanı 10 15 kişi kalanlara da 50 frespın 😀

ozgun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
238
56
28
Arkadaşlar bu holiganbet diger tüm siteler slot oyunlarından güzel para kazanıyorlar slotlar cöp lés bu alt yapının hepsinin bunlar icin 20 k davet bonusu lafı olmaz