Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eleştirisel..

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,585
2,720
113
Bahsettiğin şey benim anlattığım konudan bağımsız apayrı bir konu dost siteler zaten her türlü o yüzde 5i kazanıyor o oynatanın min kârı zaten. oynattığı için kazandığı meblağ. üstüne yazan kârlar da cabası tabi. Burada konunun anafikri yüzlerinde onlarca maske olan iyi görünümlü kalpsizlerden uzak durmak. Sevgiler..
Anladım fakat bu işte iyi niyet anlamsız ve mantıksız kalıyor. Hepimizi poker masasında birbirimizle poker oynuyormuşuz gibi düşün. Herkese bol kazançlar demek saçma bir laf olmaz mı

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Anladım fakat bu işte iyi niyet anlamsız ve mantıksız kalıyor. Hepimizi poker masasında birbirimizle poker oynuyormuşuz gibi düşün. Herkese bol kazançlar demek saçma bir laf olmaz mı
Bu çok derin bir düşünce dost milyonlarca oynayan insan var burada herkes kazansa dahi kimsenin kimseye bir zararı dokunmaz. Ama dediğin şu bakımdan doğru örneğin 5000 kişilik poker turnuvasında 5 arkadaşsın son 20lere kaldığında gözün onları da görmeyecektir artık rakip olacaklardır bu okey ama benim bahsettiğim buradaki kişiler damla kadarken total oyuncular okyanus.

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
bomboş konu açmışsın kimse kimseye zorla para vermiyor sende kimsenin umrunda değilsin zaten

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,916
1,813
113
Burada kimse kimseyi tanımıyor tek ortak nokta para.haliyle para için iyi görünüp arkadan kuyu kazan çoktur.askeriye gibi düşün herkes değişik yolda gorsen selam vermeyecegin adam sabah akşam mesaj kasıp fazla mesajı var diye güvenilir olmuyor.az mesajı olanda güvenilmez değil.ben soyleyim ben böyleyim diyen kendini öven biri varsa zaten otomatik uzak duracaksın.bide herbokologlar var fizik kimya biyoloji hukuk bütün mühendislik ler hakkinda bilgisi olan kişiler onlardan uzak duracaksın.buradakilerin %80inde para yok zaten olanlar üzerinden roll vs yapılıyor.ornegin takip ettigim 3-5 kişi var
Nerde dağıtım roll çekiliş falan varsa altındalar ve 3-5 kişi kendilerini forumun bel kemiği zannedip herşeye fikir sunup senin cekilise katılıp katilamayacagina karar veriyor.kisacasi varsa bonus al yoksa çokta seyapma

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
Burada kimse kimseyi tanımıyor tek ortak nokta para.haliyle para için iyi görünüp arkadan kuyu kazan çoktur.askeriye gibi düşün herkes değişik yolda gorsen selam vermeyecegin adam sabah akşam mesaj kasıp fazla mesajı var diye güvenilir olmuyor.az mesajı olanda güvenilmez değil.ben soyleyim ben böyleyim diyen kendini öven biri varsa zaten otomatik uzak duracaksın.bide herbokologlar var fizik kimya biyoloji hukuk bütün mühendislik ler hakkinda bilgisi olan kişiler onlardan uzak duracaksın.buradakilerin %80inde para yok zaten olanlar üzerinden roll vs yapılıyor.ornegin takip ettigim 3-5 kişi var
Nerde dağıtım roll çekiliş falan varsa altındalar ve 3-5 kişi kendilerini forumun bel kemiği zannedip herşeye fikir sunup senin cekilise katılıp katilamayacagina karar veriyor.kisacasi varsa bonus al yoksa çokta seyapma
Yüreğine sağlık dost var ol..

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
Varan 1 yanık kremi..
yanığı olan sensin galiba kardeşim ben kimseden parada almadım parada vermedim ki versem bile gelip ya ben verdim dagittim kimse haketmiyor cart curt diye aglayarak konuda acmam tamam mı abisinin gülü

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
yanığı olan sensin galiba kardeşim ben kimseden parada almadım parada vermedim ki versem bile gelip ya ben verdim dagittim kimse haketmiyor cart curt diye aglayarak konuda acmam tamam mı abisinin gülü
Sana birşey diyen olmadı ki kendi kendine yanıp tutuşuyorsun kimse sana para aldın para verdin demedi zaten. Muhtemelen karakter yoksunu bir elemansın diğer hesapların ban yedi sanırım multici gibi duruyorsun. maskenin ardında saklan sesini soluğunu kes bence senin için daha iyi olabilir.

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
142 mesajın var şimdi mesajlarına bakayım dedim de herkesle tartışmaya giriyorsun ota boka laf ediyorsun seninle muhatap olanda hata saygısız herif.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,266
22,243
113
Bu konu kavgaya çok musaıt arada gelıp bakıyorum

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
Sana birşey diyen olmadı ki kendi kendine yanıp tutuşuyorsun kimse sana para aldın para verdin demedi zaten. Muhtemelen karakter yoksunu bir elemansın diğer hesapların ban yedi sanırım multici gibi duruyorsun. maskenin ardında saklan sesini soluğunu kes bence senin için daha iyi olabilir.
komik velet nereden sallasam diye dusunmus dusunmus multici demis :DD karakter yoksunu olan kim belli oluyor insanlara 3 5 kuruş iyilik yapıp başlarına kakmaya çalışıyorsun paran bitmiş sallayacak yer arıyorsun

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
komik velet nereden sallasam diye dusunmus dusunmus multici demis :DD karakter yoksunu olan kim belli oluyor insanlara 3 5 kuruş iyilik yapıp başlarına kakmaya çalışıyorsun paran bitmiş sallayacak yer arıyorsun
Ben sadece tahminde bulundum 142 mesajla bu şekilde giriş yapmak foruma biraz belli ediyor sanki. Yazdığımı okumuşsun ama sadece okumuşsun algı yok sende belli daha fazla tartışmayacağım. mamutla aynı ıqya sahipsin diye düşünüyorum yanmaya devam..

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
Ben sadece tahminde bulundum 142 mesajla bu şekilde giriş yapmak foruma biraz belli ediyor sanki. Yazdığımı okumuşsun ama sadece okumuşsun algı yok sende belli daha fazla tartışmayacağım. mamutla aynı ıqya sahipsin diye düşünüyorum yanmaya devam..
:D iban at da 100 tl atiyim iki sweet çevir 100k kazanıp bir daha oynamam hayalini kur biraz sevin

AlbusDumbledore

Site elamanı üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,455
14,970
113
Eleş mek
Eleşti
Eleştiri
Eleştirik
Eleştiriksel
Eleştirisel
Eleş of olympus
Eleş bonanza
Eleş hasan
Eleş kaplumbağa

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,450
3,943
113
:D iban at da 100 tl atiyim iki sweet çevir 100k kazanıp bir daha oynamam hayalini kur biraz sevin
Sen nasıl bir ruh hastasısın birader herkese sallayıp duruyorsun çenen de durmuyor. git bir doktora görün biraz daha kaşınacak olursan başka şekilde cevap vereceğim ama buradan değil haberin olsun bulurum uğraşırım. Herkesin içinde özürdilemek zorunda kalırsın :)

katestroy

Shaco Main
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
176
195
43
Sen nasıl bir ruh hastasısın birader herkese sallayıp duruyorsun çenen de durmuyor. git bir doktora görün biraz daha kaşınacak olursan başka şekilde cevap vereceğim ama buradan değil haberin olsun bulurum uğraşırım. Herkesin içinde özürdilemek zorunda kalırsın :)
olum valla komik çocuksun güldürüyon beni ikidir bulsana beni çok korktum şuan ama dikkat et ben seni bulmiyim :)

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,006
22,432
113
Bosver kanka azi olan konuşuyor takma bunlari