- 1,533
- 730
- 113
Dostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
2 kDostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
Hocam kaç kw kullandınız aylık faturada yazıyor mu ben 24 BTU klimanın kış boyunca her ay ne kadar fatura getireceğini merak ediyorumSanayi bölgesi diye 2800 geldi bu ay sadece ufo çalışıyor
Banada 430 geldi ama klima yok 😂Bugün geldi..200 TL 🤣 🤣
Kaçakmı kullanıyon hacımBugün geldi..200 TL 🤣 🤣
Sağol dost SMS te yarısını devlet ödedi felan diyorlar mı yoksa net 4k mı indirimsiz yaniKlima ortalama 2. 3 k dostum çocuklu olanlar içinde 3 4 k buluyor ayda
aga bize her ay geçirdikleri için kwye falan bakmıyoruz direk sayılara odaklanıyoruzHocam kaç kw kullandınız aylık faturada yazıyor mu ben 24 BTU klimanın kış boyunca her ay ne kadar fatura getireceğini merak ediyorum
Geçmiş olsun çok zor bi durum yılbaşında zam yapcaklar birdeaga bize her ay geçirdikleri için kwye falan bakmıyoruz direk sayılara odaklanıyoruz
birde şuan sözde bir kısmını devlet karşlılıyormuş galiba...Geçmiş olsun çok zor bi durum yılbaşında zam yapcaklar birde
Normal kullanım 460 ama 260 devlet desteği ile 200 TL geldi 🤣 🤣 Kaçak olsa devlet destek olmaz herhalde🤣🤣Kaçakmı kullanıyon hacım
Aynen 5 k atıyorum gelio işte 3 k ödendi yazıyor 2 k senin ödenecek yazıyor örnek verdim küsarat lari var yaniSağol dost SMS te yarısını devlet ödedi felan diyorlar mı yoksa net 4k mı indirimsiz yani
Dogalgazli evde oturuyorum ama akşamları evi havalandirip 4 5 saat yuksek watt ısıtıcı kullanıyorum 1500 lira geliyor en yuksekDostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
O karşıladığını kaldıracak diyorlar yeni yılda zammı farklı şekilde insanlara yansıtma şekli iştebirde şuan sözde bir kısmını devlet karşlılıyormuş galiba...
Urfalımısın hacı senbedava