- 935
- 312
- 63
aynen öyleO karşıladığını kaldıracak diyorlar yeni yılda zammı farklı şekilde insanlara yansıtma şekli işte
aynen öyleO karşıladığını kaldıracak diyorlar yeni yılda zammı farklı şekilde insanlara yansıtma şekli işte
napiyon dost tas devri hayatimi yasiyon 😂Bugün geldi..200 TL 🤣 🤣
eskişehirliyim dostum baba parası yiyorum bir sorun mu vardıUrfalımısın hacı sen
Sadece buz dolabı çalışıyor heraldenapiyon dost tas devri hayatimi yasiyon 😂
Bekar evi dostum..Fazla elektronik eşya yok..Televizyon,buzdolabı,laptop,çamaşır makinası,bulaşık makinası ve kombi var sadece..He bir de elektrikli battaniye var 🤣 🤣napiyon dost tas devri hayatimi yasiyon 😂
Afiyet olsun sıkıntı yok o zaman dostumeskişehirliyim dostum baba parası yiyorum bir sorun mu vardı
hava soguk onuda kapasin 50 tl gelsin 😂Sadece buz dolabı çalışıyor heralde
işler kesat galiba gelen giden yok 😂Bekar evi dostum..Fazla elektronik eşya yok..Televizyon,buzdolabı,laptop,çamaşır makinası,bulaşık makinası ve kombi var sadece..He bir de elektrikli battaniye var 🤣 🤣
He bir de derin dondurucu var 🤣 🤣işler kesat galiba gelen giden yok 😂
Ampule selam versen daha fazla gelirBekar evi dostum..Fazla elektronik eşya yok..Televizyon,buzdolabı,laptop,çamaşır makinası,bulaşık makinası ve kombi var sadece..He bir de elektrikli battaniye var 🤣 🤣
Doğalgaz var 3700 geldiDostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
Doğalgaz 2k geliyorDostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
Günde 10 saat çalıştırırsan ayda 900 klimaya yazar. Saatte 3 tl yazıyor ortalama.Dostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
24 bin BTU ozaman internet kafaleri düşünemiyorum ne biçim elektrik faturası veriyordurGünde 10 saat çalıştırırsan ayda 900 klimaya yazar. Saatte 3 tl yazıyor ortalama.
Kliman kac btd?
Klima hep açık en fazla 800 tl geldiDostlar aklıma takıldı evinde sürekli klima kullanan birisi ortalama ayda ne kadar elektrik faturası öder var mı aranızda kliması olan 😅
nerde yaşıyon knkaEvim olmadığı için elektrik faturasindan pek haberim olmuyor
la 900 neki doğalgaz kullansanız günde 10 saat 25 derece de 4binden aşşağı gelmezGünde 10 saat çalıştırırsan ayda 900 klimaya yazar. Saatte 3 tl yazıyor ortalama.
Kliman kac btd?
Knk 24 bin btu saatte 6 tl yakıyor ordan hesapla24 bin BTU ozaman internet kafaleri düşünemiyorum ne biçim elektrik faturası veriyordur
Arabada yaşıyorum dostum hem farklı sebeplerden dolayı hem işim gereği sürekli farklı şehirlerde oluyorumnerde yaşıyon knka