- 35
- 6
- 8
Bonus bitti konu kliyt
😂😂😂Bekleyin siz eklencek diye
Bonus bitmişBaşkan hangi oyunda yaptin
Şampiyon sen baska mac izlemissin gelmis burda bizimi kekliyorsunfb trabzon ilk yari 1-1 bitmediİlk yari 1-1 bitmedi ki
Su dolandirici siteyi kaldir bosuna uye kasmasinNedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü
500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.
3.000₺'ye ulaşmanız durumunda 500₺
5.000₺'ye ulaşmanız durumunda 750₺
7.000₺'ye ulaşmanız durumunda 1000₺
15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.
Okuma yazmaniz yok sanirim ya da az gelişmişŞampiyon sen baska mac izlemissin gelmis burda bizimi kekliyorsunfb trabzon ilk yari 1-1 bitmedi
AlindiNedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü
500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.
15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.
Canlı destek suratıma kapatı heöen uye olmustum deneme veriyoruz dşye sırf uye olsunlar diye bonus saycasında cıkıyor eger vermşyorlatsa yayın atmasınlar admin arkadasöarıma duyuru imsanlar bosu bosuna uye oluyor sayfada belirtecegim dedim suratıma kapatılar bilginizeNedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü
Sen hala laf konuşabiliyorsan cidden pes tamam sen haklısın.Cebinde sakız alacak parası olmayan ergen gelip burda bu cümleleri kuruyor harbiden garip. Benim dediğim sadece bedava bonus veriyorlar ve aşırı derecede yüklenme oluyor bu ilk kez karşılaşılan bişey değil o yazmış daha bonus verilmedi yok şöyle böyle diye adamlar bedava bonus veriyor senin gibi bebelerde burda köşede ağlıyor bonusum yatmadi diye
Yogunluk sebebi ile bitirmişler denemeyiReis eline em
Reis eline emeğine sağına soluna sağlık