Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ElCortezbetz 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırım Şartsız ) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zidane1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
230
90
28
Elcortez midir ne b*kdur onlara lisan s verenin ceddini ciddini atmosfere çıkıp üstlerine işeyeyim

silerci33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
19
18
Arkadaşlar ben3000tl yaptım çekim verdim 20dk içinde gönderdiler 500tl vatsaptan bilgilerimi istediler verdim gönderdiler bilginize bol sanslar

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,550
471
83
Bonus bitmiş arkadaşlar 2 gündür beklettiler bizi şimdi yok çekiyorlar boşuna üye ettiler

lokmancrk

Üye
Yeni Üye
41
24
8
Nedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü

500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.

3.000₺'ye ulaşmanız durumunda 500₺
5.000₺'ye ulaşmanız durumunda 750₺
7.000₺'ye ulaşmanız durumunda 1000₺
15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.

Su dolandirici siteyi kaldir bosuna uye kasmasin

mendo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,034
137
63

500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.

15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.

Alindi

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Site adını negenmedim

Mirrrim

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
6
8
Canlı destek suratıma kapatı heöen uye olmustum deneme veriyoruz dşye sırf uye olsunlar diye bonus saycasında cıkıyor eger vermşyorlatsa yayın atmasınlar admin arkadasöarıma duyuru imsanlar bosu bosuna uye oluyor sayfada belirtecegim dedim suratıma kapatılar bilginize

Mirrrim

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
6
8

Canlı destek suratıma kapatı heöen uye olmustum deneme veriyoruz dşye sırf uye olsunlar diye bonus saycasında cıkıyor eger vermşyorlatsa yayın atmasınlar admin arkadasöarıma duyuru imsanlar bosu bosuna uye oluyor sayfada belirtecegim dedim suratıma kapatılar bilginize

gokohardx

ɪ`ᴍғᴀᴋᴇᴇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,084
293
83
Okumadan etmeden üye olduk lanet olsn

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,169
21,589
113
@Shellac bonus yok sitede baskanim bitmis herhal konu kilit olursa iyi olur millet boşuna uye oluyor

Cepni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
359
149
43
Cebinde sakız alacak parası olmayan ergen gelip burda bu cümleleri kuruyor harbiden garip. Benim dediğim sadece bedava bonus veriyorlar ve aşırı derecede yüklenme oluyor bu ilk kez karşılaşılan bişey değil o yazmış daha bonus verilmedi yok şöyle böyle diye adamlar bedava bonus veriyor senin gibi bebelerde burda köşede ağlıyor bonusum yatmadi diye
Sen hala laf konuşabiliyorsan cidden pes tamam sen haklısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...