Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu ElCortezbetz 500 TL Deneme Bonusu ( Yatırım Şartsız ) 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enisemir13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,216
499
83
12den önce talep verdim saat 12 de talep sıfırlandı yeniden verdim sunsaat oldu hala yok bence konusu kapatılsın bonusu kasan site kazancı nah verir görünen köy kılavuz istemez böyle saçma siteleri konu yapmayın
Kankam bilmiyorum bak bizler için sordum böyle bir cevap geldi , belkide öyledir bilemeyiz , öküz öldü ortaklık bitti kafasına girmeye gerek yok , bekleyelim görelim

Berat1357

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
53
28
2 saat 20 dakika oldu hala eklenmedi bonus felan

Mtzyapi54

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
83
42
18
Nedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü

500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.

3.000₺'ye ulaşmanız durumunda 500₺
5.000₺'ye ulaşmanız durumunda 750₺
7.000₺'ye ulaşmanız durumunda 1000₺
15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.

Bu sitenin kendisine hayrı yok size hiç olmaz nerden biliyorsun diye sormayın

Halilbirdi

Kafamda stres bastı be baba ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,145
309
83
Deneyelim bakalım belki olur 😁

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Herkes email atıp küfür etsin ben öyle yaptım sonra ekleme yaptılar 30 dakika sonra

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Ne zaman talep ettin ne zaman iptal oldu
Kardeş kendimi asıp kesicem şimdi Allah kuran çarpsın mal ucube pislik bir site 7 saat önce verdim iptal aha da şimdi kalktım tekrar talep errim ben burayı çekmezsem banada Osman aga demesinler

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,794
2,193
113
Kardeş kendimi asıp kesicem şimdi Allah kuran çarpsın mal ucube pislik bir site 7 saat önce verdim iptal aha da şimdi kalktım tekrar talep errim ben burayı çekmezsem banada Osman aga demesinler
Osman Ağa değilsin 🤣🤣🤣🤣

Berat1357

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
53
28
Canlıya bağlandım bu arada 7 kişi kaldı onada sorcam

Berat1357

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
188
53
28
Bağlandım şimdi canlıya bakalım ne diyeceke

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Bunlar bı gidişle bonus fekan. Eklemezler beyler bedava beklemeyin bence
Bende bağlanıp SS atcam burda iletişim numarası yok mu yks sınavına 3 gün kalkmış kumar borcu yüzünden meyhanede çalıştım sınava 3 gün kala burda tuvalet sırası bekler gibi bonus bekliyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...