- 4,654
- 4,528
- 113
Bakalım ödeyecekmi
Ekli dosyalar
-
179.1 KB Görüntüleme: 232
Öder umarımBakalım ödeyecekmi
YokYatırım şartı var mı yok mu promosyonlarda yok diyor ve bonusu 2 saattir alamadım hayla
@ibokurt02 kardeşim niye şikayet ediyorsun herkes alıyor
2000 ₺ çekimim geldi paylaşan arkadaşa tenksLa olum bunlar klasik merdiven altı betco sitesi lan adamlar 2 saat oldu hala bonusu onaylamadi bunlardan para çekmek imkansiz ötesi bunlar para falan yatirmazlar bildiğin çiğ köftecinin üst katında kurulup yönetilen bir site lan 🤣🤣🤣🤣
Sevindim ya valla2000 ₺ çekimim geldi paylaşan arkadaşa tenks
Diyebilseydim keşke demeyi unuttum sonunda 😅 bonus 1 saattir beklemede alamadık awwSevindim ya valla
Bol şans cümleten beyler
Evet benimde 2 sildiler 1 yıl onceNormal yatırım falan sakın diyim benim 2.6k mı silmişti x forumda da birinin 30k sı silindi
Adına sevindim benim bonus 1 saat sonra onaylandı 😅Ödeme geldi çekim için arıyorlar
Dolandırıcı zaten çokAbuk subuk bildirim ile maçlara limit belirlemişler ama sen oynarken fazlasını oynayabilirsin kontrol edilince de kazancın bir kısmını siliyorlar
Biz patlıcan aldık3 saat oldu tam halen bekliyor bonus millet çekim yaptı biz daha alamadık
Slot istedim spor vermişler şakamı abi bu ilk defa böyle bir şey karşıma geldi spordan anlamam kiNedir ne değildir bilmiyorum şartları iyi gözüktü
500₺ Spor / Slot Deneme Bonusundan yararlanmak için "Kayıt" sayfasındaki "Deneme Bonusu" seçeneklerini kullanabilirsiniz.
2- Deneme Bonusu promosyonundan her kullanıcı yalnızca bir kez yararlanabilir. Daha önce bu bonustan faydalanmış veya finansal işlemi bulunan üyeler yeniden bonus alamamaktadır.
3- Bonustan elde edilmesi muhtemel kazançları, yalnızca kendi adınıza olan hesaplara çekim yapabilirsiniz.
4- Deneme Bonusu ile maksimum 2000₺'ye kadar çekim yapılabilir. Çekilebilecek tutarlar yalnızca 500₺, 750₺, 1000₺ ve 2000₺ olarak belirlenmiştir. Bu tutarların dışında bir çekim yapılamaz.
5- Herhangi bir bonus suistimali veya benzeri bir girişim tespit edildiğinde, inceleme yapma ve kazançları iptal etme hakkı tamamen Elcortez Risk Birimine aittir.
6- Deneme Bonusu ile çekim yapabilmek için bakiyenizi belirtilen seviyeye getirmeniz gereklidir.
3.000₺'ye ulaşmanız durumunda 500₺
5.000₺'ye ulaşmanız durumunda 750₺
7.000₺'ye ulaşmanız durumunda 1000₺
15.000₺' ye ulaşmanız durumunda 2000₺'ye kadar bonus kazancı elde edebilirsiniz.
4 saat oldu eklenmedi ekleneceginide sanmiyorumcanlı destek eklemıyo bunlar 3 saate anca ekler