- 18,515
- 16,838
- 113
Orana aldandım neyse gitti artık para 😅Bak hep karsisina oynarim bu detroitin gider 130 atar ak simdi ne oldu ama ders olsun playoffta tecrubesiz takima bir dsha oynayani sksinler bu kadar mallik olmaz yav
Orana aldandım neyse gitti artık para 😅Bak hep karsisina oynarim bu detroitin gider 130 atar ak simdi ne oldu ama ders olsun playoffta tecrubesiz takima bir dsha oynayani sksinler bu kadar mallik olmaz yav
Hesaba geçmedi para site dedi bankalar kaynakli problem vs muhtemelen geç yansıyacak@Fterim1905 aenin roll nerde la
Hay şansına seninHesaba geçmedi para site dedi bankalar kaynakli problem vs muhtemelen geç yansıyacak
2 orandan gremio maçı ilk yarı gol dicektim kaçtı 2 oran ağlayacamHay şansına senin
Ben 3 küsür oran boca kaçırdım, penaltı kaçırdılar sinir krizleri geçiriyorum evde bu gece2 orandan gremio maçı ilk yarı gol dicektim kaçtı 2 oran ağlayacam
Niye böyle oluyor hepBen 3 küsür oran boca kaçırdım, penaltı kaçırdılar sinir krizleri geçiriyorum evde bu gece
Bilmiyorum valla ama hadi neyse toparlanır elbetNiye böyle oluyor hep
Daha 1 kuruş alamaz o bendenHayat kumara gönderdin mi dost ben onu merak ediyorum suan puaha
En iyisi dostum adama versen de unutuyor zaten gerek yokDaha 1 kuruş alamaz o benden
Sağlık olsun dost 🔒@Shellac kilit dost burası