- 28,349
- 27,651
- 113
Anladim hocam ferdi 2 gune gelir sen o ara ne alırsan artik puahVekaleten ben ilgileniyorum dost ferdi dönene kadar
Anladim hocam ferdi 2 gune gelir sen o ara ne alırsan artik puahVekaleten ben ilgileniyorum dost ferdi dönene kadar
Aynısını mı oynamış
Detroit mika raun olduSuwat copy yapmış olabilir dost
Abi 13-0 seri nedir yav valla delirmelik şimdi gel de öne geçsinTaraf bahsinden patladık net
15-0Abi 13-0 seri nedir yav valla delirmelik şimdi gel de öne geçsin
Cikdirmalik yemin ederim. Bilerek yapsalar bu kadar olmazBuradan dönmez dayı bu üst tutar da detroit pota altından bile atmıyor bilerek atmıyor
Bilerek yapıyolarCikdirmalik yemin ederim. Bilerek yapsalar bu kadar olmaz
Basini aldi 18 0 seri@butragueno bu detroit alır mı la ne diyon
İnanılmaz akBasini aldi 18 0 seri![]()
Oc bir tane dahaCuningham balonu patladi ak top kaybindan baska bisey yok
Kanka bu nasıl bir şey la sinir krizi geçirdim üst alıp geçecektimOc bir tane daha
Onun ben a s cuningham mi ne bazen kemal Sunal gibi hayali atış atıyor bı ara iyi yakmistiCuningham balonu patladi ak top kaybindan baska bisey yok
La top kaybinda rekor yeminle salak heriflerKanka bu nasıl bir şey la sinir krizi geçirdim üst alıp geçecektim
Mal bir 2 lik atti seviniyor birde yemjnle şaka gibi yavOnun ben a s cuningham mi ne bazen kemal Sunal gibi hayali atış atıyor bı ara iyi yakmisti
Çok sinirlendim amk evlatlarınaMal bir 2 lik atti seviniyor birde yemjnle şaka gibi yav
Bak hep karsisina oynarim bu detroitin gider 130 atar ak simdi ne oldu ama ders olsun playoffta tecrubesiz takima bir dsha oynayani sksinler bu kadar mallik olmaz yavÇok sinirlendim amk evlatlarına