- 382
- 140
- 43
1 saat geçti gelir galiba yoğunluk olabilir sonuçta çevrim siz direk çekim bonusuKimseye gelmedimi ödeme
1 saat geçti gelir galiba yoğunluk olabilir sonuçta çevrim siz direk çekim bonusuKimseye gelmedimi ödeme
Ben de Üye oldum ekleme olmadıüye oldum bonus 2 dk da eklendi şimdi oynayacağım
40 dk da ödediKnk benim çekim daha gelmedila ne kadar suruyor
Yontem nedir40 dk da ödedi
Canlıya filan yazmayın kardeşlerim niye kimse mesajları okumuyor oyuna girin bakın ara sıra ekliyor zaten Gates 1000 deNasıl ekleniyor arkadaşlar canlıyamı yazmamız gerek
çık gir yap aradaBen de Üye oldum ekleme olmadı
HavaleYontem nedir
Yqpıyom yokçık gir yap arada
Sen salakmısın deli ben iyi niyetli konuşıtorum sen terbiyesizce yorum yapıyorsun ayıptır yaşınbaşından utanya kardeşim fol yok yumurta yok kimse yüksek bakiye yaptım şunu yapsammı dememiş yrrakmı var bunu yazıyorsun kendin yapma bırak millet napıyosa yapsın senin gibi embesiller yüzünden siteler anamızı ağlattı bi susun yeter asq
Hiç bir şekilde çevrim yapmadım çıkan kazancı direk talep verdim 40 dk da geldi payfix ile1 kat cevrimi var demisti canli destek cevrim yapmadan mi çektin knk ve cekimin geldimi
Bende 30 dkddır fixle 1 k verdim bekliyorumHiç bir şekilde çevrim yapmadım çıkan kazancı direk talep verdim 40 dk da geldi payfix ile
ReisBen de Üye oldum ekleme olmadı
Bende payfix havale yaptım bakalımHavale