- 113
- 32
- 28
EvetCiddi misin
EvetCiddi misin
Gardaş yalanimmi var
7 den belli bekliyorumGardaş yalanimmi var
7:05 de paylaşmış adam bonusu zaten gardasGardaş yalanimmi var
Direkt alıp çekmiş miydin okay o zaman7 den belli bekliyorum
Sitenin linki nedir1 saat oldu tık yok
Göndermez bunlar ya ben umudu kestim canlı destek te olu cevap vermiyorBak 7 den belli yok
Gardaş oranın saati farklı ya ne 7 si 11 e doğru çekim vermişsinBak 7 den belli yok
Nasıl farklı knkGardaş oranın saati farklı ya ne 7 si 11 e doğru çekim vermişsin
Hiç mi saat kaçta bonus alıp çektiğini bilincinde değilsin senGardaş oranın saati farklı ya ne 7 si 11 e doğru çekim vermişsin
Dostum 3 saat geri orasıNasıl farklı knk
valla kafa kaldimi sabahtan belli senin odemen geldimiDostum 3 saat geri orası
Kes la sanane olmadam saat kaçta çekim verdiğini bilmiyor sabah 7 den beri çekim bekliyorum diyor ya sabır
dostum millet burda bir umut bekliyor sen gelmiş 7 den beri çekim bekliyorsun diyorsun git biraz dışarı hava al yemek ye ççay iç sohbet et birileriyle beynin aynmış 1 saat olmmuş çekim yapalı sabah 7 diyorsun bonus kovalamaktan beyin hücrelerin hasar görmüşKes la sanane olm
Kanka adam haklı akkurt insan 4 saat karıştırmaz aga git yat dinlendostum millet burda bir umut bekliyor sen gelmiş 7 den beri çekim bekliyorsun diyorsun git biraz dışarı hava al yemek ye ççay iç sohbet et birileriyle beynin aynmış 1 saat olmmuş çekim yapalı sabah 7 diyorsun bonus kovalamaktan beyin hücrelerin hasar görmüş
sanane kardesim benim naptigimdan napacagimdan işine bakdostum millet burda bir umut bekliyor sen gelmiş 7 den beri çekim bekliyorsun diyorsun git biraz dışarı hava al yemek ye ççay iç sohbet et birileriyle beynin aynmış 1 saat olmmuş çekim yapalı sabah 7 diyorsun bonus kovalamaktan beyin hücrelerin hasar görmüş