- 4,555
- 928
- 113
Hayro diye bı arkadaş vardı kaç sayfa önce iki üç yorum yaptı şimdi kayıp sonra geliyorlar totem yapıom diye geçiniyorlar
Sana lafım yok Kardeşim görüyorum Sabahtan beri burdayızSöz kimeydi kankam.Ben baştan sona saniye saniye yazdımda
Beraber kaç saattir destek veriyoruzSöz kimeydi kankam.Ben baştan sona saniye saniye yazdımda
ya kardeşim benim sen kendi totemini yap boşver ilgilenme kim takip ediyor kim takip etmiyor diyeHayro diye bı arkadaş vardı kaç sayfa önce iki üç yorum yaptı şimdi kayıp sonra geliyorlar totem yapıom diye geçiniyorlar
Dostum gecen mod da seni uyardi Cok memmuniyetsiz birisin kabullen bazi seyleriBeraber kaç saattir destek veriyoruz
Ama haksız yere ödül alıyorlarya kardeşim benim sen kendi totemini yap boşver ilgilenme kim takip ediyor kim takip etmiyor diye
Burada çoğu arkadaşa artniyet gütmemek lazım.Herkes her an aktif olamıyor.Biz her saniye destek vermiş olabiliriz ama çoğu arkadaş elinde olmadan müsaitte olamıyor arkadaşım.Biraz hoş gönüllü olmakta fayda varBeraber kaç saattir destek veriyoruz
Tm cnmm kardesimBurada çoğu arkadaşa artniyet gütmemek lazım.Herkes her an aktif olamıyor.Biz her saniye destek vermiş olabiliriz ama çoğu arkadaş elinde olmadan müsaitte olamıyor arkadaşım.Biraz hoş gönüllü olmakta fayda var
En fazla yorum atan çekilişe dahil olcak diye bi kural mı varBurada çoğu arkadaşa artniyet gütmemek lazım.Herkes her an aktif olamıyor.Biz her saniye destek vermiş olabiliriz ama çoğu arkadaş elinde olmadan müsaitte olamıyor arkadaşım.Biraz hoş gönüllü olmakta fayda var
Kardeş önce bi hedefe ulasalim bu kadar aç gözlü olunmaz be ayıptırNeyse hakeden kazansın
Ben sizin hakkınızı savundum farkındaysan.Sitemin bana mı dost?En fazla yorum atan çekilişe dahil olcak diye bi kural mı varveya aktif gözükmek için anlamsız yorumlar mı yapmak lazım sürekli aynı şeyi yazalım o zaman bırakalım böyle ufak hesapları ya
Reis arkadaşa sana katılmak için alıntı yaptım mesajınıBen sizin hakkınızı savundum farkındaysan.Sitemin bana mı dost?