http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EdinSeko Kasa 500 Hedef 3000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Hayro diye bı arkadaş vardı kaç sayfa önce iki üç yorum yaptı şimdi kayıp sonra geliyorlar totem yapıom diye geçiniyorlar

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,456
1,503
113
Hayro diye bı arkadaş vardı kaç sayfa önce iki üç yorum yaptı şimdi kayıp sonra geliyorlar totem yapıom diye geçiniyorlar
ya kardeşim benim sen kendi totemini yap boşver ilgilenme kim takip ediyor kim takip etmiyor diye

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Neyse Herkese bol şanslar dilerim

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Beraber kaç saattir destek veriyoruz
Burada çoğu arkadaşa artniyet gütmemek lazım.Herkes her an aktif olamıyor.Biz her saniye destek vermiş olabiliriz ama çoğu arkadaş elinde olmadan müsaitte olamıyor arkadaşım.Biraz hoş gönüllü olmakta fayda var

Reis24

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,555
928
113
Burada çoğu arkadaşa artniyet gütmemek lazım.Herkes her an aktif olamıyor.Biz her saniye destek vermiş olabiliriz ama çoğu arkadaş elinde olmadan müsaitte olamıyor arkadaşım.Biraz hoş gönüllü olmakta fayda var
Tm cnmm kardesim

canberk3535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,456
1,503
113
En fazla yorum atan çekilişe dahil olcak diye bi kural mı var :D veya aktif gözükmek için anlamsız yorumlar mı yapmak lazım sürekli aynı şeyi yazalım o zaman bırakalım böyle ufak hesapları ya

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
En fazla yorum atan çekilişe dahil olcak diye bi kural mı var :D veya aktif gözükmek için anlamsız yorumlar mı yapmak lazım sürekli aynı şeyi yazalım o zaman bırakalım böyle ufak hesapları ya
Ben sizin hakkınızı savundum farkındaysan.Sitemin bana mı dost?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...