Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Edersonda Son Aşamaya Gelindi

ygt4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,469
1,400
113
Galatasaraya transfer çalımı yapıcam diye Ali Koç bütün tuşlara basıyor fenerin kaleci ihtiyacımı var sanki 15m bonservis adama yıllık 8-10m maaş

godofgods

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
518
709
93
Galatasaraya transfer çalımı yapıcam diye Ali Koç bütün tuşlara basıyor fenerin kaleci ihtiyacımı var sanki 15m bonservis adama yıllık 8-10m maaş
var tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilim

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,024
1,764
113
var tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilim
Ama ederson iyi kaleci dost Fenerbahçe için iyi bişey bu transferin olması

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Adamsın valla bu sefer feneri taktir ettim GS li olarak adamlar yapıyor üçe beşe bakmadan
GS kadar kotu yönetilen başka bir tane kulüp bulamassin

Haziran da sane indirecegine kaleciyi indireceksin aylardır bu scout falan ne iş yapar
Ki ederson GS ye gelemdigine sevindim bizim Lig için uygun ommadigi gorusundeyim de hatta sane içinde aynı gorusteyim fener in aldığı asensio da aynı umarım hepsi yararlı olurlar

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,659
1,910
113
Ali koçun çiftliği...yorum yapınca banlıyor ahrazlar.
Avrupalıların, Türkler için söylediğini yazayım bari kendi fikrim olmasın
" Onlar ne istediğini bilmeyen 3.sinif insanlar"

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,092
1,971
113
Ya bu fener bu işi yapuyor da
GS aklım almıyor bir tane doğru dürüst taransfer sezonu kapattigimizi hatırlamıyorum
Geçen sene aynı olay
Ondan önceki sene ayni olay
Burada Türkiye federasyona da ayrı ayarım bizde transfer sezonu neden 12 sinde dünyadaki ile aynı değil hadi aynı değil bir iki gün olayında 10 gün neden?
Bize Ünal Aysal gibi adam lazım

Her transferde aynı şey yaşatmak zorundami bu GS her sene aynı
Liste hazirlarsin kaç bölgeye alacaksan altrnatifleri ile beraber sonra alırsın neden 3 ay beklenip son gün yani?

Şimdi yarın gittiğin her kulüp daha fazla ister bir gün kalmış adamlar dangalak mi?

Valla Fenerbahçe için her transfer dönemi mükemmel geceyor heelal olsun adamalara

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,014
1,212
113
ben murat yakın diyorum çok iyi hoca ama ismail kartalı getirir bu vizyonsuz ali