- 4,032
- 1,766
- 113
Mynetteki haberlere inanmayı 5 yıl önce bıraktım
Yok bro doğruMynetteki haberlere inanmayı 5 yıl önce bıraktım
Bro forumdan hoca seçelim fenere 😂hoca yok lan takımda
Gsye inat yapıyor dost Ali Koç bende 😂Galatasaraya transfer çalımı yapıcam diye Ali Koç bütün tuşlara basıyor fenerin kaleci ihtiyacımı var sanki 15m bonservis adama yıllık 8-10m maaş
var tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilimGalatasaraya transfer çalımı yapıcam diye Ali Koç bütün tuşlara basıyor fenerin kaleci ihtiyacımı var sanki 15m bonservis adama yıllık 8-10m maaş
Ama ederson iyi kaleci dost Fenerbahçe için iyi bişey bu transferin olmasıvar tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilim
Adamsın valla bu sefer feneri taktir ettim GS li olarak adamlar yapıyor üçe beşe bakmadanvar tabii kaleci ihtiyacı feyenoord macında irfanın yaptıgı hatayı görmedin mi? livakovic desen ayrı ahraz. takımda ayagı düzgün 1 tane kaleci yok ilerde 2 metrelik en nesyri var hava topu atamyorlar adama her degaj taca gidiyor. Kısa pasla bile oyun başlatamıyor eldeki kaleciler. İşin maddi boyutunu da bir zahmet biz düşünmeyelim taraftarım ben sahadaki oyuna bakarım muhasebeci değilim
liva gidici zaten yabancı sayısı cok fazlaBende ederson gelince livakovici göndersinler edersonla irfan can eğribayat yeter
Gelseydi böyle konuşmazdınGalatasaray bundan vazgeçeli çok oldu hedef donnaruma
Yo haberleri öyle 4 5 gün önceden gördüm gelse tabiki hayır demezdimGelseydi böyle konuşmazdın