- 6,410
- 4,201
- 113
Selamın aleykum dostlarım e ticaret yapmayı planlıyorum bu işi yapan var mı kazancı nasıl belli bir maaş ile çalışmaktan yoruldum ne büyüyoruz ne küçülüyoruz sürekli aynı yerdeyiz fikirlerinizi alabilirmiyim.
Dost insanların en çok ne ile ilgili ise onu vs ama özellikle çeşitli balık kurşunu kendim yapıyorum kalıplar var İnternet'e baktım 80 gram kurşun 80 tlne üzerine yapacan ama
Küçük bi tatlıcı ac e ticaret emek isteyen işSelamın aleykum dostlarım e ticaret yapmayı planlıyorum bu işi yapan var mı kazancı nasıl belli bir maaş ile çalışmaktan yoruldum ne büyüyoruz ne küçülüyoruz sürekli aynı yerdeyiz fikirlerinizi alabilirmiyim.
Her iş emek istiyorda e ticaret çok çok fazla istiyor nankör bi iş boşlarsan boşlar yani o anlamda demek istedimKüçük bi tatlıcı ac e ticaret emek isteyen iş
Ne yaparsan yap öncelikle e ticarette çok iyi reklam yapacaksın sosyal medyalarda falan. Sonra sattigin üründe çok önemli. Ben yapsaydım kadın iç giyim üzerine yapardimSelamın aleykum dostlarım e ticaret yapmayı planlıyorum bu işi yapan var mı kazancı nasıl belli bir maaş ile çalışmaktan yoruldum ne büyüyoruz ne küçülüyoruz sürekli aynı yerdeyiz fikirlerinizi alabilirmiyim.
Doğru hali hazırda şuan var dost sadece fikirler lazım trendyol hepsiburada zar zor iş bulduk ondada fabrika küçülmeye gittiği için istem cikarildik daha önce isyeri açtım sadece devlete çalıştık dükkan sahibine bir abimiz verdi al.kullan dedi işler yolunda giderse üzerime alacamHer iş emek istiyorda e ticaret çok çok fazla istiyor nankör bi iş boşlarsan boşlar yani o anlamda demek istedim
MantıklıNe yaparsan yap öncelikle e ticarette çok iyi reklam yapacaksın sosyal medyalarda falan. Sonra sattigin üründe çok önemli. Ben yapsaydım kadın iç giyim üzerine yapardim
Sikinti yok kankam site kuracak ekip bile var🤣E ticaret için YouTube deki kitap satan bırçileri izlediysen dağlar kadar fark var çok uğraştırıcı bir iş heleki yazılım bilmiyorsan hiç bulaşma işin içinden çıkamassın
Ha altyapın varsa ben olsaydım mesela oversize kot pantolon bulup sağ ön cebin az aşşağısına pikachudaki pokemonun ön yüzünü basardım sol aşağı arka paçaya da aynı karakterin kıç tarafını basardım ve bu şekilde piyasaya yeni giyim stili yaratabilirdim ilerleyip koton falan gibi olabilirdim ama fırsatlar el vermiyor pikachu olsun aynı şekil tasarım da sony olsun başka bilmem ney olsun kendi tasarımlarımı sürmek isterdim sürekli piyasaya artık düz pantolonlar pek iş yapmıyorSikinti yok kankam site kuracak ekip bile var🤣
Kim giycek onları 🙄Ha altyapın varsa ben olsaydım mesela oversize kot pantolon bulup sağ ön cebin az aşşağısına pikachudaki pokemonun ön yüzünü basardım sol aşağı arka paçaya da aynı karakterin kıç tarafını basardım ve bu şekilde piyasaya yeni giyim stili yaratabilirdim ilerleyip koton falan gibi olabilirdim ama fırsatlar el vermiyor pikachu olsun aynı şekil tasarım da sony olsun başka bilmem ney olsun kendi tasarımlarımı sürmek isterdim sürekli piyasaya artık düz pantolonlar pek iş yapmıyor
Yeni gençlik çok hızlı 😁Kim giycek onları 🙄
Kazanç nasıl kral yapmışsın bu işi bilirsin2 e-ticaret pazaryeri yönettim. Şubat ayına kadar 3 yıl trendyolun canlı destekliğini yaptım. Tek şey önerebilirim müşteriyle iletişimin kesilmediği sürece kralsın, reklamını dahi müşteriler kendisi yapar.
Kanka e-ticarette olsa ticaretin altın kuralı hep geçerli peşine ne kadar düşersen o kadar kazanç, çok mükemmel satışlarda yapabilirsin çok diplerde de. Ancak karını falan iyi hesaplaman ve fiyatlandırman gerekiyor. Kargo ücreti, iade kargolar, trendyol gibi aracı bir site kullanıyosan komisyon yüzdesi, vergi yüzdesi bunların hepsini iyi ayarlamazsan zararına satış yaparsınKazanç nasıl kral yapmışsın bu işi bilirsin
Nerden sattığına bağlı trendyol %20 komisyon sattığın ürüne gore değişiklik gösteriyor tabi bu kargosuu zaten en az 60-70 di zam geldi diyolardi trendyol kullanım bedeli var 10 falandı en son heralde artı fatura kdv kesmek zorundasın artık eskiden çok önemli değildi ama artık mecbur puanını düşürüyor hepsi burada n11 falan trendyol gore daha kârlı durumda şuan trendyol çok fazla komisyon ve kesinti var para kazanmak istiyorsan kendi siteni kurman lazım shopier olabilir yada kendi internet sayfanı trendyol hepsi burada falan müşteri çekip kartını yada kendi sayfanın kartını içine atip ilk alışverişi müşteriyi ordan çekip kendi sayfana yönlendirmek lazım ki komisyon fatura ve giderin azalıp kâr cebine kalsın trendyol 30 günde ödeme yapıyor şöyle soyliyim sana çok kısa zaman önce 45 k lik satış 1 haftada yaptım Trendyolda bunun 17 k si maliyetti bana gelen para 21 k idi 4 k para kazanmak 30 gün bekledik 24 k komisyon ve kargo ücretlerine gitmiş karlı iş ama ufak paralarla olacak iş değil sürümden kazanmam lazım yada kendin üretmen lazım ucuza üretip pahalıya satabileceğim rekabetin olmadigi bi urun komisyonları düşürebiliyosun ama buda ayrı bi mevzu e ticaret yapcam diyince yapılmıyor zahmetli iş yazdım silesim var anlatamadigimi düşünüyorum şuan ama neyse paylasiyim yazdık o kadarKazanç nasıl kral yapmışsın bu işi bilirsin
600 siparise cikmak güzel günde 600 siparişi ayda dönebilecek gücün varsa işte3 yıl kozmetik yaptım trendyolda günlük 600 siparişe kadar çıkıyordum sıkıldım bıraktım
Yoktu da borç alabiliyordum malzemeyi fatura silsilesi olayı çıktı üzdü beni600 siparise cikmak güzel günde 600 siparişi ayda dönebilecek gücün varsa işte