http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stormcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,681
1,980
113
ben ptt gittim yogunluktan sistemler çökmüş yarın sabah gel dediler :D

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,263
42,309
113
Valla benimde cuma günü onaylanmisti bu sabah kaymakamlığa gittim onaylanmış ama henüz yatmamış para dediler bakalım

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,263
42,309
113
e devlete ptt ödemesi yaz bro orda ptt yattıysa tutar gözüküyor
Yazdım gözükmüyorda şimdi benim bir PTT hesabım var hali hazırda ancak o hesabımda bloke var bu yardım parası oraya yatarsa çekemem bu durumu hangi kuruma arz etmemiz lazım

Mete011

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,373
853
113
Abi 2 gündür parayı alamıyorum hangi şubeye gitsem kart yok diyor ne zaman gelir belli değil diyor. bu paraların yatacağı biliniyordu taa ne zamandan beri. neden kart tedarik etmiyorsunuz yani

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,263
42,309
113
Abi 2 gündür parayı alamıyorum hangi şubeye gitsem kart yok diyor ne zaman gelir belli değil diyor. bu paraların yatacağı biliniyordu taa ne zamandan beri. neden kart tedarik etmiyorsunuz yani
Nakit versinler o zaman illa kartımı olması lazım mis

Herbokolog

Ücreti Mukabilinde okunur üflenir. Muska Yapilir
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,867
1,775
113
Türkiye genelinde PTT dağıtıcıları grevde. Taşeron firma Sayın Binali Yıldırımın genç yağız delikanlı evladının olduğu için sözleşmelerde kafasına göre takılıyormuş. Yaklaşık 1 haftadır tüm dağıtım elemanları grev yapıyor. Bu yüzden kartlar değerli evraklar vs ne yazık ki şubelere aktarılmiyor. Bir kaç gün bekleyeceksiniz belkide bir kaç hafta

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,318
448
83
e devlet ne yazacaz acaba yardım icin

lockmoney

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,230
444
83
6 ben başvurdum henüz sonuclanmadi bir kere mi 2 bin veriliyor ben aylık 6000 TL gelecek temmuz ayında kadar diye biliyorum bu yüzden başvurdum işsiz im şuan bu şekilde olduğunu bilmiyordum
Dostum kafanmi iyi 6000 neden VERSIN en fazla max 600 veriyorlar

Drogba67

Aşkta Kaybeden Kumarda Kazanır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
783
113
Başvuru yaptık bakim sonu hayrola

Drogba67

Aşkta Kaybeden Kumarda Kazanır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,629
783
113
Kömür yardımı talep ettim o bari gelse 🤣

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Şimdi benim ki kabul edildi yazıyor ama kurum odemelerinde gozukmuyor bu parayı ne zaman alabilirim bilgisi olan varmı

L0cKz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,908
5,118
113
Üzerimde bir aktif işletme bir dükkan 1 araba ve 1 ev var başvurmuştum 600 TL çıkmış her ay, bugün 2 saat sıra bekledikten sonra pttden kartı aldım bankamatikte +1k daha gördüm taa geçen seneden kalmış 1600 çektim. Bu çıkmayanlara niye çıkmıyor acaba benim arkadaşın üzerine hicbirsey yok sgksi bile yok ona da çıkmamış.

emreyagmur

Tony Montana 🚬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,766
12,939
113
Üzerimde bir aktif işletme bir dükkan 1 araba ve 1 ev var başvurmuştum 600 TL çıkmış her ay, bugün 2 saat sıra bekledikten sonra pttden kartı aldım bankamatikte +1k daha gördüm taa geçen seneden kalmış 1600 çektim. Bu çıkmayanlara niye çıkmıyor acaba benim arkadaşın üzerine hicbirsey yok sgksi bile yok ona da çıkmamış.
Şimdi benim ki kabul edildi yazıyor ama kurum odemelerinde gozukmuyor bu parayı ne zaman alabilirim yarın gitsem cekebilirmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...