- 23,337
- 12,291
- 113
Yoğunluk var diye girmiyo sonuçlandı mı acaba 1 aydır bekliyoruz
e devlete ptt ödemesi yaz bro orda ptt yattıysa tutar gözüküyorValla benimde cuma günü onaylanmisti bu sabah kaymakamlığa gittim onaylanmış ama henüz yatmamış para dediler bakalım
Yazdım gözükmüyorda şimdi benim bir PTT hesabım var hali hazırda ancak o hesabımda bloke var bu yardım parası oraya yatarsa çekemem bu durumu hangi kuruma arz etmemiz lazıme devlete ptt ödemesi yaz bro orda ptt yattıysa tutar gözüküyor
ptt ye gittim parayı almaya kart kalmadı elimizde dedi
Gittiğiniz PTT şubesi il merkezinde mi ilçe felan mi ?Banada aynısını dedi
Nakit versinler o zaman illa kartımı olması lazım misAbi 2 gündür parayı alamıyorum hangi şubeye gitsem kart yok diyor ne zaman gelir belli değil diyor. bu paraların yatacağı biliniyordu taa ne zamandan beri. neden kart tedarik etmiyorsunuz yani
öyle olması lazımmış bundan sonrakiler vericekleri karta yatacakmış çünküNakit versinler o zaman illa kartımı olması lazım mis
Dostum kafanmi iyi 6000 neden VERSIN en fazla max 600 veriyorlar6 ben başvurdum henüz sonuclanmadi bir kere mi 2 bin veriliyor ben aylık 6000 TL gelecek temmuz ayında kadar diye biliyorum bu yüzden başvurdum işsiz im şuan bu şekilde olduğunu bilmiyordum
Bir sıfır fazla olmuş 😂Dostum kafanmi iyi 6000 neden VERSIN en fazla max 600 veriyorlar
Şimdi benim ki kabul edildi yazıyor ama kurum odemelerinde gozukmuyor bu parayı ne zaman alabilirim yarın gitsem cekebilirmiyimÜzerimde bir aktif işletme bir dükkan 1 araba ve 1 ev var başvurmuştum 600 TL çıkmış her ay, bugün 2 saat sıra bekledikten sonra pttden kartı aldım bankamatikte +1k daha gördüm taa geçen seneden kalmış 1600 çektim. Bu çıkmayanlara niye çıkmıyor acaba benim arkadaşın üzerine hicbirsey yok sgksi bile yok ona da çıkmamış.