Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı duvar01 / Gelir Mi Krallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Kıral ben 2 hafta once @z0gir den para yalvardım adamın 200-300 bını vardı 50 lırada olsa borc verırmısın dedım ser sefıl haldeydım actım cevap bıle vermedı gıt sor yalvar dersen yalvarırım dedım o kdr kotu haldeydım ama empatı yapmadı. Bende artık cımrı ınsanların yaptıgı gıbı yapcam o dogru arkadasların yolundan gıtcem sızde ole yapın
gerçek hayatta bi tane tanıdık var markette çalışıyor kendisi. ona o kadar benziyo ki şu ağızların. lavuk prezervatif kullanmıyor pahalı diye çorap geçiriyor karısıyla ilişki yaşarken 3 tane çocuğu olmus 10 senede tek maaşla geçinmeye çalışıyo işvereninin kendisine normal maaş sigorta yemek dışında mama çocuk bezi gibi yardımlarının mecburen yapması gerektiğini herkesin kendisine para verip yardım etmesinin zorunlu olduğunu düşünen zekasızın teki ona benzettim şu kurduğun cümleyi.

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,934
21,926
113
Kıral ben 2 hafta once @z0gir den para yalvardım adamın 200-300 bını vardı 50 lırada olsa borc verırmısın dedım ser sefıl haldeydım actım cevap bıle vermedı gıt sor yalvar dersen yalvarırım dedım o kdr kotu haldeydım ama empatı yapmadı. Bende artık cımrı ınsanların yaptıgı gıbı yapcam o dogru arkadasların yolundan gıtcem sızde ole yapın
Karnın tokmu sen onu sole

celeb12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
154
43
Paranın 1 kısmıyla bunu oynadım son maca kaldı saglam 1 arkadasın hesaptan oynadım ınsallah gelır kırallar 114k sı borclara gıtcek 85 arkadasa vercem 200 lırasıyla devam etcem cok kotu hldeyım lutfen para ıstemeyın allahım sen bana bu yoklukta yrdım et

Ekli dosyayı görüntüle 828037

reyiz 32 k basmıssın 2 orana , 110 nasıl veriyor bu kupon?

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
gerçek hayatta bi tane tanıdık var markette çalışıyor kendisi. ona o kadar benziyo ki şu ağızların. lavuk prezervatif kullanmıyor pahalı diye çorap geçiriyor karısıyla ilişki yaşarken 3 tane çocuğu olmus 10 senede tek maaşla geçinmeye çalışıyo işvereninin kendisine normal maaş sigorta yemek dışında mama çocuk bezi gibi yardımlarının mecburen yapması gerektiğini herkesin kendisine para verip yardım etmesinin zorunlu olduğunu düşünen zekasızın teki ona benzettim şu kurduğun cümleyi.
Sen yokluk yasamamısın kıral ya ne kolay gelene gecene nasıhat vermek

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Sen yokluk yasamamısın kıral ya ne kolay gelene gecene nasıhat vermek
ya bi s git yokluk fakir edebiyatı kasma bana bu kadar yoklukta olan insan kumar oynamaz oynuyosan da sefilliği kabul edip sesini çıkarmadan devam edeceksin hem kumar oyna hem fakir edebiyatı kas hem de parası olan sana yardım etsin oldu aw ne güzel dünya

ENSTY

'Süper Mario'
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,780
10,595
113
Dostum bol şans zorda değil kolayda
Umarım gelir

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,094
11,828
113
Paranın 1 kısmıyla bunu oynadım son maca kaldı saglam 1 arkadasın hesaptan oynadım ınsallah gelır kırallar 114k sı borclara gıtcek 85 arkadasa vercem 200 lırasıyla devam etcem cok kotu hldeyım lutfen para ıstemeyın allahım sen bana bu yoklukta yrdım et

Bol şans ama 114k kusur veren kupondan 200 TL bana kalıyor demen biraz komik olmuş

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
ya bi s git yokluk fakir edebiyatı kasma bana bu kadar yoklukta olan insan kumar oynamaz oynuyosan da sefilliği kabul edip sesini çıkarmadan devam edeceksin hem kumar oyna hem fakir edebiyatı kas hem de parası olan sana yardım etsin oldu aw ne güzel dünya
Kıral ben en son 2-3 hafta once yorumlarda acım demısımdır dun gece param yok demedımkı nıe bole yapıon yav mıllet senın yuzunden kotu ınsan sancak

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Kıral bıde 1 senede 2 kısıden 100 lıra aldım sadece onlarda kendılerı ıstedı dıye attı bahıs gelırse onlarada atcam benı butun forumdan para alıp gerı vermemısım gıbı anlatıon nabtım sana onu anlamadım

duvar01

Mytical91 dolandırıcıdır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,498
977
113
Neyse kırallar ınsallah gelır gelmesede olsun para var

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,166
13,027
113
Kıral bıde 1 senede 2 kısıden 100 lıra aldım sadece onlarda kendılerı ıstedı dıye attı bahıs gelırse onlarada atcam benı butun forumdan para alıp gerı vermemısım gıbı anlatıon nabtım sana onu anlamadım
para alınır verilir bro muhabbet o değil muhabbet senin fakir edebiyatı yapman yok sen yokluk görmemişsin cart curt muhabbetin kimse sana para vermeye mecbur değil sen de kimseye vermeye mecbur değilsin bu kadar matematğini yapma bu işin

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,638
6,442
113
Kıral ben en son 2-3 hafta once yorumlarda acım demısımdır dun gece param yok demedımkı nıe bole yapıon yav mıllet senın yuzunden kotu ınsan sancak
Açım demek en büyük duygu sömürüsü birader kusura bakma her gün bütün gün elinde akıllı telefon forumdasın. Elin ayağın tutuyorsa çalışıp paranı da kazanırsın. Biz enayi değiliz her gün it gibi çalışıyoruz. Geç bu edebiyatı. Milletin duygularıyla oynama. Biz de parasız kalıyoruz. Bugün param yok mesela ama aç değilim. Neden aç olayım. İki ekmek de alamayacaksak eve ölelim gitsin.

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,645
4,350
113
Butun herkez bıraz kazanınca dagıtımdan kacmak ıcın borcum var bana bıle 1 lıra kalmıyo dıye aglıyoya onlara benzesın dıe xd
Attığın kupon yüzde 80 içerde,,st.patrick saldırır 1 golü var ilk yarı,,yaslan arkana keyfine bak,,

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
33,951
19,773
113

Hepimiz öyle yapalım para alırken ses çıkmaz ama. Karşının ne borcu var düşünmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...