- 23,336
- 21,779
- 113
Nedir bu trollerden çektiğimiz Allah akil fikir versin@Erhan2121 acım uyuyamıyorum dıyen adama bak
Nedir bu trollerden çektiğimiz Allah akil fikir versin@Erhan2121 acım uyuyamıyorum dıyen adama bak
Mesele inanıp inanmamak değil kuponu beni ilgilendirmiyor ben şahsına yorum yazdım.La bro kupon onun olamaz bu munkun deil inanipta su kadar uzun yorumu yazmışsın emeğine yazık
Kıral ben 2 hafta once @z0gir den para yalvardım adamın 200-300 bını vardı 50 lırada olsa borc verırmısın dedım ser sefıl haldeydım actım cevap bıle vermedı gıt sor yalvar dersen yalvarırım dedım o kdr kotu haldeydım ama empatı yapmadı. Bende artık cımrı ınsanların yaptıgı gıbı yapcam o dogru arkadasların yolundan gıtcem sızde ole yapınKendin konu açıp dağıtım yapmayan olduğu zaman en başta saldıran arkadaşlardan birisin, çok iyi hatırlıyorum yorumlarını. Peki sen bunu paylaşıp neden insanların gözüne sokup da üstüne bir de para istemeyin diyorsun. O zaman sen de paylaşımının diyetini bağışla. Yanlış anlama ben bu konularda zaten kim dağıtsın dağıtmasın asla karışan biri olmadım, ister verir ister vermez fakat senin millete söylemlerinle kendi eylemin çeliştiği için ona istinaden yazmak istedim. Yine de bol şans.
Tamam.Kıral ben 2 hafta once @z0gir den para yalvardım adamın 200-300 bını vardı 50 lırada olsa borc verırmısın dedım ser sefıl haldeydım actım cevap bıle vermedı gıt sor yalvar dersen yalvarırım dedım o kdr kotu haldeydım ama empatı yapmadı. Bende artık cımrı ınsanların yaptıgı gıbı yapcam o dogru arkadasların yolundan gıtcem sızde ole yapın
Dogru tek sozun yok kıralAç insan para istemez reis aç insan açlıktan ölürde bana ekmek al demez sigara isteyebilir o çok farklı bir mevzu ama
Bir insan karnım çok aç yemek ismarlayın diyorsa bil ki o adamın hesabında en az 100k üstü para vardır
Doğru hepsini tek tek yaptığın için öyle gelir sanaDogru tek sozun yok kıral
senin gibiler beter olmaya mahkum.Kıral ben 2 hafta once @z0gir den para yalvardım adamın 200-300 bını vardı 50 lırada olsa borc verırmısın dedım ser sefıl haldeydım actım cevap bıle vermedı gıt sor yalvar dersen yalvarırım dedım o kdr kotu haldeydım ama empatı yapmadı. Bende artık cımrı ınsanların yaptıgı gıbı yapcam o dogru arkadasların yolundan gıtcem sızde ole yapın
Kırık bu bro kaale alıp cvp yazmaya bile gerek yok eğlenmeye çalışıyor bırak eğlensin.millet para atmamış ona belliki oda nispet olsun diye birinin kuponunu almış twtrdan yada bı forumdan gelip buraya atmışMesele inanıp inanmamak değil kuponu beni ilgilendirmiyor ben şahsına yorum yazdım.
Peki neden sahte kupon paylaşıyorlar sence kral. Gerçekten sahte ise bu insanlar cidden hasta. Toplum içinde olmaları bile hepimiz için bir tehlike.senin gibiler beter olmaya mahkum.
üç kağıtçısın kuponun bile sahte
Ayıp edıon be kıral kıme ne kotuluk ıslemısımde bu kadar kın. Zor gunumde yardım etmeyen merhametsızler yuzunden bu kararı aldım zaten depın atcagı garantı deıl atmasada sıkıntı deıl ztnsenin gibiler beter olmaya mahkum.
üç kağıtçısın kuponun bile sahte
Şizofrenlik o zaman.Kırık bu bro kaale alıp cvp yazmaya bile gerek yok eğlenmeye çalışıyor bırak eğlensin.millet para atmamış ona belliki oda nispet olsun diye birinin kuponunu almış twtrdan yada bı forumdan gelip buraya atmış
@Shellac sahte dıe ıftıra atıolar kıral kupona anlamadım ne ıcmısler sankı mılyon bastık anasını satımPeki neden sahte kupon paylaşıyorlar sence kral. Gerçekten sahte ise bu insanlar cidden hasta. Toplum içinde olmaları bile hepimiz için bir tehlike.
kendini tatmin etmeye çalışıyor arkadaş şimdi bu kupona inananlar ona yalvarsın gelince diye.Peki neden sahte kupon paylaşıyorlar sence kral. Gerçekten sahte ise bu insanlar cidden hasta. Toplum içinde olmaları bile hepimiz için bir tehlike.
Ekmek alcak paran yoksa bu para da zaten sana milyon. Neyse ben kaçar.@Shellac sahte dıe ıftıra atıolar kıral kupona anlamadım ne ıcmısler sankı mılyon bastık anasını satım
Ben cok ınsana yalvardım kıral hepsı utanılcak durumlar herkez sanslı dogmuyokendini tatmin etmeye çalışıyor arkadaş şimdi bu kupona inananlar ona yalvarsın gelince diye.
kendi çok yalvarmış aynısını da kendisine yapılmasını istediği için.
Bipolar hastalığı bu kişisel bozukluk.
Kıral kumar oynamıonuzmu yav 1 gun paranız olmaz yarınkı gun paranız olur nıe boyle davranıonuz sankı evınızı yakmısım toplucaEkmek alcak paran yoksa bu para da zaten sana milyon. Neyse ben kaçar.
kimin kuponu bu kardeşi söyle bakalımKıral kumar oynamıonuzmu yav 1 gun paranız olmaz yarınkı gun paranız olur nıe boyle davranıonuz sankı evınızı yakmısım topluca
Dağıtım yok mu kıralAç sımdı cvb veremez
Sen ne zaman parayı vuruyon kıral85 lirayı arkadaşa verecem demiş bide aw delisi öyle arkadaşında aq