Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı duvar01 / Gelir Mi Krallar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
bende öyle düşünüyorum da neyin primiyse ayrıca 114k borçlara gidicek 85 arkadaşa vericem 200 le devam edicem felan demiş nasıl bir matematik bu :D
Bro bu kim bu miktarı basmak kim bu miktarı basicak olan adamda para olması lazım bu adamın sen hiç kupon paylaştığını roll yaptığını gordunmu?tamamen sallaiyor başkasının kuponu bu nerden bulduysa atmış buraya.bunun kafa kırık zaten

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,915
29,486
113
Paranın bı kısmıyla bunu oynadım son maca kaldı saglam 1 arkadasın hesaptan oynadım ınsallah gelır kırallar 114k sı borclara gıtcek 85 arkadasa vercem 200 lırasıyla devam etcem cok kotu hldeyım lutfen para ıstemeyın allahım sen bana bu yoklukta yrdım et

Ekli dosyayı görüntüle 828037
85 lirayı arkadaşa verecem demiş bide aw delisi öyle arkadaşında aq

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Paranın bı kısmıyla bunu oynadım son maca kaldı saglam 1 arkadasın hesaptan oynadım ınsallah gelır kırallar 114k sı borclara gıtcek 85 arkadasa vercem 200 lırasıyla devam etcem cok kotu hldeyım lutfen para ıstemeyın allahım sen bana bu yoklukta yrdım et

Bu cocugun ailesi bu çocuğu kesinlikle tedavi ettirmeli eleştiri falan değil çok ciddiyim problemi çok büyük bunun.hem.kumar oynuyor hemde Allah'ım yardım et diyor zaten carpilacahin kadar carpilmissin hala Allah'ım yardım et diyor la

KaRaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,149
2,884
113
Bro bu kim bu miktarı basmak kim bu miktarı basicak olan adamda para olması lazım bu adamın sen hiç kupon paylaştığını roll yaptığını gordunmu?tamamen sallaiyor başkasının kuponu bu nerden bulduysa atmış buraya.bunun kafa kırık zaten
olabilir demek ki sorunlu bir cocuk forumda herkese karşı ters konuşuyordu roll vs dağıtm hiç görmedim zaten kesin sahtedir.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
olabilir demek ki sorunlu bir cocuk forumda herkese karşı ters konuşuyordu roll vs dağıtm hiç görmedim zaten kesin sahtedir.
Ben çok denk geldim buna her seferinde de yazdım anormal bu çocuk.belkide ailesi tlfn kullanmasina bime müsade etmiyor dur bunun ama bı şekilde birinin tlfnunu eline geçirip foruma giriyor arada

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,599
113
Bılıyoruz zaten kımın ne oldugunu bu benden acım dıye yemek ısmarla dedı tamam dedım attı enayı parası yıyelım dedı orda notunu verdım saka yaptım dıyor bıde
Aç insan para istemez reis aç insan açlıktan ölürde bana ekmek al demez sigara isteyebilir o çok farklı bir mevzu ama
Bir insan karnım çok aç yemek ismarlayın diyorsa bil ki o adamın hesabında en az 100k üstü para vardır

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Kendin konu açıp dağıtım yapmayan olduğu zaman en başta saldıran arkadaşlardan birisin, çok iyi hatırlıyorum yorumlarını. Peki sen bunu paylaşıp neden insanların gözüne sokup da üstüne bir de para istemeyin diyorsun. O zaman sen de paylaşımının diyetini bağışla. Yanlış anlama ben bu konularda zaten kim dağıtsın dağıtmasın asla karışan biri olmadım, ister verir ister vermez fakat senin millete söylemlerinle kendi eylemin çeliştiği için ona istinaden yazmak istedim. Yine de bol şans.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,175
21,598
113

Peki güzel kardeşim sna bir soru soracağım 114k borca gidecek sana kim 114k borc verir orasida ayrı bir konu kiral 2 sen arkadasa kredimi çekip 85k gönderecen hay senin yalanına Türkçe hocana benden slm sole bir daha bu şekilde sacma sapan konu açıp milletin bir dakika sini bile israf etme

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,072
58,219
113
Kendin konu açıp dağıtım yapmayan olduğu zaman en başta saldıran arkadaşlardan birisin, çok iyi hatırlıyorum yorumlarını. Peki sen bunu paylaşıp neden insanların gözüne sokup da üstüne bir de para istemeyin diyorsun. O zaman sen de paylaşımının diyetini bağışla. Yanlış anlama ben bu konularda zaten kim dağıtsın dağıtmasın asla karışan biri olmadım, ister verir ister vermez fakat senin millete söylemlerinle kendi eylemin çeliştiği için ona istinaden yazmak istedim. Yine de bol şans.
La bro kupon onun olamaz bu munkun deil inanipta su kadar uzun yorumu yazmışsın emeğine yazık

Kralsosyete

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,785
469
83
Normalde böyle yazmam ama inşallah gelmez daş daş geçiyor

jakadal5252

Ah ulan rıza
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,760
6,056
113
La reis bu capsiz icin klavyene yazik 10 satir yazi yazmışin degmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...