- 2,995
- 1,554
- 113
Yatırdın mi cidden 10 k10K yatırdım 20K yaparım 30K çekerim diye sitede kayıp bonusuda yoktu elime verdiler 🤣
Yatırdın mi cidden 10 k10K yatırdım 20K yaparım 30K çekerim diye sitede kayıp bonusuda yoktu elime verdiler 🤣
Şaşırtıcı buldum
Bu siteden 90k maks aldım gates of 1000 den maks 10k ya kadar iki katı yazıyodu promolarda 100k ödediker şaşırmıştım o parayı ödediklerine
Kayıp bonusu var la sitede canlı destekten talep ediyon10K yatırdım 20K yaparım 30K çekerim diye sitede kayıp bonusuda yoktu elime verdiler 🤣
Buldozer boyun devrilsin hemi
Noldu laaa 😄😄Buldozer boyun devrilsin hemi
Bana laf soktugunu sandıgın mesajlarını okuyup kıkır kıkır guluom kıral en azından benzetmelerın varda onlardan guc alı10. Hungur hungur aglıyorum lutfen dur yapma rezıl oldum@morgana dediğim kalite farkı bu işte. birisi uzatıyor çünkü ilkokul mezunu, diğeri ise kısa kesip atıyor uzatmayı sevmiyor ve tek cümle ile ağır bir etki yaratabiliyor. Bolder tarafı yine 100 tam puan aldı sınavdan. Duvar01 45 puan ile sınıfta kaldı maalesef.
@morgana ilkokul mezunu diyordum da terkte olabilir guluom ve kıral kelimelerinden yola çıkarak bu söylemde bulunuyorum ayrıca alıyorum yerıne alı10 nedir matematik dili yeni cıktı galibaBana laf soktugunu sandıgın mesajlarını okuyup kıkır kıkır guluom kıral en azından benzetmelerın varda onlardan guc alı10. Hungur hungur aglıyorum lutfen dur yapma rezıl oldum
Betgardan coklu hesap acıp parası sılınınce 2 aydır sabah aksam konularda aglayıp tas gıbı saglam sıteye dolandırıcı dıyen adam@morgana ilkokul mezunu diyordum da terkte olabilir guluom ve kıral kelimelerinden yola çıkarak bu söylemde bulunuyorum ayrıca alıyorum yerıne alı10 nedir matematik dili yeni cıktı galiba
@morgana ilkokul mezunu diyordum da terkte olabilir guluom ve kıral kelimelerinden yola çıkarak bu söylemde bulunuyorum ayrıca alıyorum yerıne alı10 nedir matematik dili yeni cıktı galiba
şimdi aranızdaki sorunu cidden bilen birisi değilim forumdaki insanlarla yeni yeni tanısıyorum. kısacası aranızdaki sorun karar mercih ben değilimBetgardan coklu hesap acıp parası sılınınce 2 aydır sabah aksam konularda aglayıp tas gıbı saglam sıteye dolandırıcı dıyen adam