- 2,993
- 1,551
- 113
Ben görmedim dostum doğrudur. Yanıltıcı SMS sandımSite ödüyor bı ton adam çekti sadece bu forumdan
Ben görmedim dostum doğrudur. Yanıltıcı SMS sandımSite ödüyor bı ton adam çekti sadece bu forumdan
Geçen gün şikayet konusu açıldı bu site hakkında...ceken varmis ama oyle diyorlar
Çekenler çok yazdılar ben bilmiyorum orasınıGeçen gün şikayet konusu açıldı bu site hakkında...
ben paylasim yapanlari gordum. adam cekmis bilemem artikGeçen gün şikayet konusu açıldı bu site hakkında...
Şikayet açan kişi tanıdık ondan yazdım, dikkat edin yinede bol şansben paylasim yapanlari gordum. adam cekmis bilemem artik
Ne kadarı kalmış kiŞikayet açan kişi tanıdık ondan yazdım, dikkat edin yinede bol şans
Şikayet açan tanıdık ondan yazdım,Çekenler çok yazdılar ben bilmiyorum orasını
Yanlış hatırlamıyorsam 21 k çekim verdi ama onlar 21 k vermediler, o kadar kişi bağlandık alamadı arkadaş parasınıNe kadarı kalmış ki
21 k çekti 21 ekstra olan eklenmedi pek umursamadı o arkadaş duzeltiolardi biraz peşine gitseydi alırdı parasınıYanlış hatırlamıyorsam 21 k çekim verdi ama onlar 21 k vermediler, o kadar kişi bağlandık alamadı arkadaş parasını
bol sansŞikayet açan kişi tanıdık ondan yazdım, dikkat edin yinede bol şans
Reklam doğru
O gün uğraştı o arkadaş ayrıca şikayet konusu açtı, forumdan'da üç dört kişi bağlandı desteğe ama sonuç çıkmadı, kısacası kafasına göre takılıyor bazı siteler21 k çekti 21 ekstra olan eklenmedi pek umursamadı o arkadaş duzeltiolardi biraz peşine gitseydi alırdı parasını
Miktar büyük gelmiş çapları yetmedi deseneO gün uğraştı o arkadaş ayrıca şikayet konusu açtı, forumdan'da üç dört kişi bağlandı desteğe ama sonuç çıkmadı, kısacası kafasına göre takılıyor bazı siteler
Aynen öyle dostMiktar büyük gelmiş çapları yetmedi desene
Yetsin yetmesin kazancı 21k kazancı ödedilerse bence çok peşine düşülecek bi durum değil 21k ödemesi de büyük başarıMiktar büyük gelmiş çapları yetmedi desene
Bu sitenin olayı bu .