- 2,994
- 1,553
- 113
Bu arada doğru çekim yapanlarda var
Sende ciddi anlamda psikolojik sorunlar var. Bak çok ciddiyim. Ben düşmeyin bu tuzağa diye konuyu açtım sen ne diyorsun. Forumda tüm yorumların saçma kaç defa denk geldimKufur yok bısı yok nıe dellendın bu kdr kıral x2 talımatı demek ıstemıs gıt ofıslerını bas oldur herıflerı aw
Nasıl doğru . 5 bin çektin 10 bin mi gönderiyorlarBu arada doğru çekim yapanlarda var
İlk yatırım bonusu gibi bişeyNasıl doğru . 5 bin çeksin 10 bin mi gönderiyorlar
SMS de öyle demiyorİlk yatırım bonusu gibi bişey
Lan dunyadan haberın yok daha bonusu bıle duymamısın bana atarlanıyon sıte saglam asabıysen agresıfsen gıt pıslologa saldırma mılleteSende ciddi anlamda psikolojik sorunlar var. Bak çok ciddiyim. Ben düşmeyin bu tuzağa diye konuyu açtım sen ne diyorsun. Forumda tüm yorumların saçma kaç defa denk geldim
Bu doğru zamaninda cektim. Diyelim 2000 yatirdin 5000 cekim verdin 2000 cik 3000 kar ya 3000 de onlar ekliyor ilk cekime ozel toplam 8000. CEkyosun
Valla sazan avı sandım benBu doğru zamaninda cektim. Diyelim 2000 yatirdin 5000 cekim verdin 2000 cik 3000 kar ya 3000 de onlar ekliyor ilk cekime ozel toplam 8000. CEkyosun
SMS kelime oyunu sadece ilk çekimde öyle o da yatırımın düşülerek kar ettiğin kadar ekleme yapılıyorValla sazan avı sandım ben
ceken varmis ama oyle diyorlar
SMS kelime oyunu sadece ilk çekimde öyle o da yatırımın düşülerek kar ettiğin kadar ekleme yapılıyor
ceken varmis ama oyle diyorlar
Tamam. Bir günde çok saçma mesajlar geliyor.Banada aynı mesaj geldi bro
neler var nelerTamam. Bir günde çok saçma mesajlar geliyor.
Yahu bizde bıktık öyle mesajlar geliyor ki hangisi doğru bilmiyoruzneler var neler
bu isin ceremesi buYahu bizde bıktık öyle mesajlar geliyor ki hangisi doğru bilmiyoruz
A... Si.... Nerdesin diye mesaj başlığı atıyorlar 😄😄Biktik bu sms lerden zaten ben okumadan siliyorum gözüme çarpıp gordugum hic bir siteyede girmiyorum,sms atan siteler düşmanımdır 😅