Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Duralix / Brezilya Ligi

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
2.40

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
yaw ıkınızde harbi adamsınız dpgru konusuyonuz

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Güzel düşünce takdir ettim. Çoğu kişi forumu kazanç kapısı yapmış. Adamların 15-20 bin msji var açtığı konu 2-3 tane onda da hep başkası sponsor olmuş. Habure rollerden para koparma derdindeler. Hep bana hep bana
En baba 1 kere yaparlar dost bir daha kimse ne konusuna alır nede şans parası yollar yani.

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,610
1,595
113
Kanka burada bu kuponu takip eden tüm dostların ihtiyacı vardır diye düşünüyorum yoksa neden 45 dakika boyunca hiç tanımadıkları bir insanın kuponunu canla başla takip etsinler banane der geçer ihtiyacı olmayan adam ama herkesi aynı anda mutlu edemiyosun gördüğün gibi
yukarıda yazdım beninde ihtiyacım var yazmadım acil diye burda ihtiyaç mesele degil bunu konuya yazanda abesle iştigal ödül dagırım yaparsın geç konuyu zom etmenin anmalmı yok bun diyorum çıkmaması bile önemli dgeil

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Kanka burada bu kuponu takip eden tüm dostların ihtiyacı vardır diye düşünüyorum yoksa neden 45 dakika boyunca hiç tanımadıkları bir insanın kuponunu canla başla takip etsinler banane der geçer ihtiyacı olmayan adam ama herkesi aynı anda mutlu edemiyosun gördüğün gibi
Benim 1 ayda gözlemlediğim su dost çekiliş acmicaksin haketmeyen adamlara çıkıyor genelde bu her yerde böyle telegramdada başka forumlardada . Gözlemlersin kimin hakettiğini düşünüyorsan dm atarsin kimseye hesap vermek zorunda değil konu sahibi.
Ben sadece konu başında bol sans diledim sonra birde tenis muhabbetine yazdım . Haketmedigimi dusunuyosaniz valla secin birini ona gitsin . Bende o nedenle roll yaparız diye soyledim

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
yukarıda yazdım beninde ihtiyacım var yazmadım acil diye burda ihtiyaç mesele degil bunu konuya yazanda abesle iştigal ödül dagırım yaparsın geç konuyu zom etmenin anmalmı yok bun diyorum çıkmaması bile önemli dgeil
Ben sana katılıyorum iyilikten maraz doğar dedikleri mevzu bu adam iyi bişey yapayım dedi ortalık karıştı neyse bize ne ya kapatalım kankam

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
3,523
113
Yav yeter artık kapatın şu konuyu ya alla alla

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Benim 1 ayda gözlemlediğim su dost çekiliş acmicaksin haketmeyen adamlara çıkıyor genelde bu her yerde böyle telegramdada başka forumlardada . Gözlemlersin kimin hakettiğini düşünüyorsan dm atarsin kimseye hesap vermek zorunda değil konu sahibi.
Ben sadece konu başında bol sans diledim sonra birde tenis muhabbetine yazdım . Haketmedigimi dusunuyosaniz valla secin birini ona gitsin . Bende o nedenle roll yaparız diye soyledim
Lan veron banane olm bana ne diyon git istersen tiktoktaki dekolteli ablalara donate at parayı ben bişey demiyorum 😂