- 10,235
- 6,707
- 113
Ferdim olduğu için sevindim
Ferdim olduğu için sevindim
mukemmel cozum
Yahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadıkonu yanlışı senin başında takip eden 2 kişye ulaşırım yazıcaktın kupon kazandı ya admini etiketlip takip edeneler arasında çekim yapıcaklardı begenlerden defil mesala bu ömer baba etlikinlk yapmıştı beged-nelrde çekilş yaptı admi 200-300 begenen var gelde ödül çıksuın malsef
Adam adamBen roll acicam basket bülteni baslicak herkese Urfa gelecekkkk
Çekilişi moderatörler yapıyor sen etiket at onlar gelip hemen hallediyorlar ve modertorlerin yaptığı çekilişe kimse itiraz edemezYahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadı
Bir pok anlamadım ya. Gerek yok bu rezilliğe bu sondu
Northeden bı özür dile bro önceAdam adam
bu beni baglamaz senin bilecegin iş ister yap ister yapma etkinlikYahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadı
Adam 200 liraya bizi pıçaklıcaktı laNortheden bı özür dile bro önce
Sonra simit yersin valla
Dostum beklemede konularında dağıtım istersen sen seçersin çekiliş olmasını istiyorsan gelirse çekiliş aç istersenYahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadı
Eywallah şansın daim olsun
Sen iyice saçmaladın kral takip eden iki kişiye atacaktın takip eden bir ferdi bide ben vardım kupon gelince sen yok bilmem soru sorcam yok sınav yapcam sözlü yapcam iyice saçmaladın neyse kesene bereket inşallah gönderim yaptığın dostlar 100 katına ulaşırlar...Yahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadı
Bişey demiyecem ban yemek istemiyorum iyi geceler diliyorum...Northeden bı özür dile bro önce
Sonra simit yersin valla
Yav ihtiyacı olabilirde çok buyutmemek lazım.Adam 200 liraya bizi pıçaklıcaktı la
buda dogru tespit bn ztn soyledı son 10 dk kala geldm diye kmsenın bı sucu yokSen iyice saçmaladın kral takip eden iki kişiye atacaktın takip eden bir ferdi bide ben vardım kupon gelince sen yok bilmem soru sorcam yok sınav yapcam sözlü yapcam iyice saçmaladın neyse kesene bereket inşallah gönderim yaptığın dostlar 100 katına ulaşırlar...
ama dogru olan tabi son sordugu soruyu bilenlerin kazanması o ayrıSen iyice saçmaladın kral takip eden iki kişiye atacaktın takip eden bir ferdi bide ben vardım kupon gelince sen yok bilmem soru sorcam yok sınav yapcam sözlü yapcam iyice saçmaladın neyse kesene bereket inşallah gönderim yaptığın dostlar 100 katına ulaşırlar...
Güzel düşünce takdir ettim. Çoğu kişi forumu kazanç kapısı yapmış. Adamların 15-20 bin msji var açtığı konu 2-3 tane onda da hep başkası sponsor olmuş. Habure rollerden para koparma derdindeler. Hep bana hep banaYav ihtiyacı olabilirde çok buyutmemek lazım.
Ben sırf 2 3 kışi daha fazla kazanabilsin diye ufakta olsa roll acicam öylede kaybediyoz böylede zaten. Ödülü alan kaçiyo Gidiyo sonra
Kanka burada bu kuponu takip eden tüm dostların ihtiyacı vardır diye düşünüyorum yoksa neden 45 dakika boyunca hiç tanımadıkları bir insanın kuponunu canla başla takip etsinler banane der geçer ihtiyacı olmayan adam ama herkesi aynı anda mutlu edemiyosun gördüğün gibiYav ihtiyacı olabilirde çok buyutmemek lazım.
Ben sırf 2 3 kışi daha fazla kazanabilsin diye ufakta olsa roll acicam öylede kaybediyoz böylede zaten. Ödülü alan kaçiyo Gidiyo sonra