Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Duralix / Brezilya Ligi

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
2.40

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Ben roll acicam basket bülteni baslicak herkese Urfa gelecekkkk

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,037
4,614
113
konu yanlışı senin başında takip eden 2 kişye ulaşırım yazıcaktın kupon kazandı ya admini etiketlip takip edeneler arasında çekim yapıcaklardı begenlerden defil mesala bu ömer baba etlikinlk yapmıştı beged-nelrde çekilş yaptı admi 200-300 begenen var gelde ödül çıksuın malsef
Yahu geçen sefer çekiliş yapılsın dedim yasak dendi kimse çekiliş yapmadı
Bir pok anlamadım ya. Gerek yok bu rezilliğe bu sondu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Çekilişi moderatörler yapıyor sen etiket at onlar gelip hemen hallediyorlar ve modertorlerin yaptığı çekilişe kimse itiraz edemez

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
Dostum beklemede konularında dağıtım istersen sen seçersin çekiliş olmasını istiyorsan gelirse çekiliş aç istersen

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
3,523
113
Sen iyice saçmaladın kral takip eden iki kişiye atacaktın takip eden bir ferdi bide ben vardım kupon gelince sen yok bilmem soru sorcam yok sınav yapcam sözlü yapcam iyice saçmaladın neyse kesene bereket inşallah gönderim yaptığın dostlar 100 katına ulaşırlar...

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Adam 200 liraya bizi pıçaklıcaktı la
Yav ihtiyacı olabilirde çok buyutmemek lazım.
Ben sırf 2 3 kışi daha fazla kazanabilsin diye ufakta olsa roll acicam öylede kaybediyoz böylede zaten. Ödülü alan kaçiyo Gidiyo sonra

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
Sen iyice saçmaladın kral takip eden iki kişiye atacaktın takip eden bir ferdi bide ben vardım kupon gelince sen yok bilmem soru sorcam yok sınav yapcam sözlü yapcam iyice saçmaladın neyse kesene bereket inşallah gönderim yaptığın dostlar 100 katına ulaşırlar...
buda dogru tespit bn ztn soyledı son 10 dk kala geldm diye kmsenın bı sucu yok

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,610
1,596
113
konunu 3 sayfasında kupon woon olmuş toplasan 6 takipç, var yap seç gönderbunudamı takip edemiyosun meslaa

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
ama dogru olan tabi son sordugu soruyu bilenlerin kazanması o ayrı

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Ben sırf 2 3 kışi daha fazla kazanabilsin diye ufakta olsa roll acicam öylede kaybediyoz böylede zaten. Ödülü alan kaçiyo Gidiyo sonra
Güzel düşünce takdir ettim. Çoğu kişi forumu kazanç kapısı yapmış. Adamların 15-20 bin msji var açtığı konu 2-3 tane onda da hep başkası sponsor olmuş. Habure rollerden para koparma derdindeler. Hep bana hep bana

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Kanka burada bu kuponu takip eden tüm dostların ihtiyacı vardır diye düşünüyorum yoksa neden 45 dakika boyunca hiç tanımadıkları bir insanın kuponunu canla başla takip etsinler banane der geçer ihtiyacı olmayan adam ama herkesi aynı anda mutlu edemiyosun gördüğün gibi