Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Duralix / Brezilya Ligi

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
2.40

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
@Duralix dostum ben takip etmedim kazandığım kaybettiğimde bir şey yok ama kendi ağzınla ben seçmem karşıyım tamamen seçmeye deyip soru soracağım diyorsun soruyu bilen adamlar kazanıyor sonra burada trip yapıyo millet gidip kendin 2 kişi seçiyorsun kendinle çelişiyorsun herkesi aynı anda mutlu edemezsin iyi forumlar
tespit kesinlikle doğru takip edenlere lafım zaten yok ben son 10 dk geldim soyledım zaten bu soruyuda bildik simdi biz dısalnıyoz mewzuya bak :)

kirpi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,610
1,596
113
@Duralix dostum ben takip etmedim kazandığım kaybettiğimde bir şey yok ama kendi ağzınla ben seçmem karşıyım tamamen seçmeye deyip soru soracağım diyorsun soruyu bilen adamlar kazanıyor sonra burada trip yapıyo millet gidip kendin 2 kişi seçiyorsun kendinle çelişiyorsun herkesi aynı anda mutlu edemezsin iyi forumlar
brezilyada amcana selamlar başkan

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
İhtiyaçi olana ver geç neyse iyi geceler 🙂🙂🙂

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Allah'ın aşkına takip etmedi diyip eledin adamları. Veronun konuda ilk arkadaş gibi sadece bilmece mesajı var kendinle çelisiyorsun. Diğer arkadaşın 3-5 msji var ama bu da ilk sectigin gibi tahmine gelmiş. Ya bilenlere hakkını ver ya da Ali Cengiz yapma. Hep böyle yapıyorum diyorsun niye ikilik cikartiyon anlamadım hiç mi rollerden konulardan görmedin anlamadım ki arkadaş

DoktorX

DOKTOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,037
4,614
113
Evet cidden içine ettik ama bu sondu
Daha dağıtım etkinlik roll yapmam
Herkes seç diyor ama cidden seçemem seçme olayı bana ters
Çekilişte yapamıyoruz yasakmış

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,034
2,643
113
Allah'ın aşkına takip etmedi diyip eledin adamları. Veronun konuda ilk arkadaş gibi sadece bilmece mesajı var kendinle çelisiyorsun. Diğer arkadaşın 3-5 msji var ama bu da ilk sectigin gibi tahmine gelmiş. Ya bilenlere hakkını ver ya da Ali Cengiz yapma. Hep böyle yapıyorum diyorsun niye ikilik cikartiyon anlamadım hiç mi rollerden konulardan görmedin anlamadım ki arkadaş
Yav kardeşim ne uzattiniz he zaten alacağım ödülle roll uapacam dedim herkes kazansın kazanırsa 200 300 lira mi nedir onuda bilmiyorum da memleket meselesi oldu

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
Evet cidden içine ettik ama bu söndü
reis sen soru soracam dedin soruyu bildik bizm ne sucumuz war :)

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Evet cidden içine ettik ama bu söndü
Yav niye secemiyorsun çok mu zor? Kim ne diyecek? Millet binlerce lira dağıtıyor sorunsuz seçiyor geçiyor sen kendin uzatiyorsun bence

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
Yasak değil çekiliş senin şu an yaptığın yasak aslında sen konu kilit shellac daimon 2 kişi çekin diceksin onlar çekecek sen etliye sütlüye karışmıcaksın dost kendini ne bu duruma sokuyon

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,235
6,707
113
Yeni üye olsan biraz incitecektimde 2020 de katilmissin orası daha tuhafıma gitti