Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Duralix / Brezilya Ligi

Kupon Miktarı
7000
Kupon Oranı
2.40

Gannicus

#Keyf-e Keder
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,888
4,465
113
Ben takip ederim geçerim. Kendi konularimda da takip edenleri görürüm bu kadar basit. Öyle bilmeceymis soruymus cevapmis anlamam ben. Hadi herkese iyi forumlar burdan

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,023
317
83
abi ferdiyle diğer arkadasta kazansın benım ıcın skntı yokta etkınnnlıgı yaptın bildik simdi yok diyon ayıp ama bu

Northe

Papa’nın Müslüman Torunu
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,447
10,675
113
@Duralix dostum ben takip etmedim kazandığım kaybettiğimde bir şey yok ama kendi ağzınla ben seçmem karşıyım tamamen seçmeye deyip soru soracağım diyorsun soruyu bilen adamlar kazanıyor sonra burada trip yapıyo millet gidip kendin 2 kişi seçiyorsun kendinle çelişiyorsun herkesi aynı anda mutlu edemezsin iyi forumlar

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,447
3,524
113
@Duralix dostum ben takip etmedim kazandığım kaybettiğimde bir şey yok ama kendi ağzınla ben seçmem karşıyım tamamen seçmeye deyip soru soracağım diyorsun soruyu bilen adamlar kazanıyor sonra burada trip yapıyo millet gidip kendin 2 kişi seçiyorsun kendinle çelişiyorsun herkesi aynı anda mutlu edemezsin iyi forumlar
Evet dimi ya şimdi beni Secse atsa bana bide ferdiye herkes memnun olur kisme darılmaz demii