- 10,427
- 6,774
- 113
Oğlum bak böyle şeyler diyip beni üzmeyin hiç mi yok paraVay be kazanamadık bugünde kağıt sarıp icicez 😔.D
Oğlum bak böyle şeyler diyip beni üzmeyin hiç mi yok paraVay be kazanamadık bugünde kağıt sarıp icicez 😔.D
noldu takip etmen senin arkadaş etkinlik yaptı ne takip nede begenen gerisi hikayeAdamın konuda üç msji var bol şans Tebrikler 18
😁😁😁 Helal olsun
Sağlam takipteyim ama 😁😁Adamın konuda üç msji var bol şans Tebrikler 18
😁😁😁 Helal olsun
Golü sen mi talimat verdinde attılar dostSağlam takipteyim ama 😁😁
Masa tenisi benim ocağımi yaktı dost ben bilmeyim de kim bilsinGolü sen mi talimat verdinde attılar dost
ben son 10 dk takip ettim zaten ayrıca soru etknlik yaptın reıs kazandık yani simdi anlamadım ben
aga yanlış anlamada bir etkinlik yaptın içine ettin ya seç 2 kişi gönder senimi vuracaklar
Yav kardeş 2 saattir takip ediyoz bizide bı ucundana dokundur baride gönlümüz olsun be
Canın saolsn kral etkinlik yaptın bildik ama para senin
Ben aldığım ödülle gerekirse roll açayım kazanırsak herkes yararlansin
Dostum kesene bereket olsun da böyle etkinlikler de gözüne çarpan takip edenleri direkt secsen daha iyi olur şimdi adam gelmiş armut gibi konuya girip tahmjn veriyor
Evet dimi ya şimdi beni Secse atsa bana bide ferdiye herkes memnun olur kisme darılmaz demii@Duralix dostum ben takip etmedim kazandığım kaybettiğimde bir şey yok ama kendi ağzınla ben seçmem karşıyım tamamen seçmeye deyip soru soracağım diyorsun soruyu bilen adamlar kazanıyor sonra burada trip yapıyo millet gidip kendin 2 kişi seçiyorsun kendinle çelişiyorsun herkesi aynı anda mutlu edemezsin iyi forumlar