Merak ettiğin konuya bk allhım yaYıllar öncesi insanlar 18 20 de koca adam, 30 35 lerde dede gibi dururlardı sımdi 30 35 lere bakıyorum tip olarak da zihin olarakta 16 17 yasında ergen gibiler nasıl olabilıyor
HahahaahahaMerak ettiğin konuya bk allhım ya
Ne yapacagimizi bilemioz artikMerak ettiğin konuya bk allhım ya
DegisikTip olarak bakım farkederde zihin olarak azda olsa var bahsettiğin tipler
Adam yapmiş kafayı gelmiş boş konu acıyor hadi bakalım seferberlık ılan edelım neden acabaHahahaahaha
Bizim kafa boş nasıl olacakAdam yapmiş kafayı gelmiş boş konu acıyor hadi bakalım seferberlık ılan edelım neden acaba
forum tapulu malınız mi ağaAdam yapmiş kafayı gelmiş boş konu acıyor hadi bakalım seferberlık ılan edelım neden acaba
Aynen öyleYıllar öncesi insanlar 18 20 de koca adam, 30 35 lerde dede gibi dururlardı sımdi 30 35 lere bakıyorum tip olarak da zihin olarakta 16 17 yasında ergen gibiler nasıl olabilıyor
Kıytı köşeye ozman knka sapkalı döğmeli bırını denk getircen ne lzım abıme ayağa🤣Bizim kafa boş nasıl olacak
Forum hepımızın knka ama konu saçma gorusumuzude soylemeyelimmiforum tapulu malınız mi ağaadam bonus paylaşmıyor diye boş konu diyorsunuz hayatınız kumardan ibaret olabilir ama herkesin öyle değil.
Yok reis oda değil herşeyi dine bağlamayınAhir zaman
Konu saçma gelebilir ama adam fark etmiş çünkü dünya dönüş hızı eskisinden farklı mesela büyük Şili de depreminden sonra dünya nin ekseninin değiştiğini kaç kişi biliyor? Saygı duymak önemli benim tepkim saygısızlık yapılmasına.Forum hepımızın knka ama konu saçma gorusumuzude soylemeyelimmi