Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dünya'da Zaman mı Hızlandı

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Yıllar öncesi insanlar 18 20 de koca adam, 30 35 lerde dede gibi dururlardı sımdi 30 35 lere bakıyorum tip olarak da zihin olarakta 16 17 yasında ergen gibiler nasıl olabilıyor

Saulalvarez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,831
17,001
113
Tip olarak bakım farkederde zihin olarak azda olsa var bahsettiğin tipler

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,113
1,679
113
Evet artık 1 gün 12 saat birkaç yıla yeni düzene geçilicek saklıyolar şuan açıklanır yakında

burkon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,672
1,137
113
Yok bence dünyada zam zamada zam hızlandı enflasyon

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Yok reis oda değil herşeyi dine bağlamayın

Dünya'nın dönüş hızının yavaşlama oranının 1900-2000 arasında yüzyıl başına 0,3 ile 1 milisaniye arasında değiştiğini bulan araştırmacılar, bu oranın 2000'den bu yana buzulların erimesinin hızlanmasıyla 1,3 milisaniyeye yükseldiğini vurguladı.

Artı olarak bebeklikten beridir yediğiniz besinler de etki etmekte insanlığın gen haritası değiştiği içinde yaşlılık olayı aynı olmuyor. İnternet, televizyon vb şeyler de beyinsel gelişimi etkiliyor.

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,104
473
83
eskiden millet ırgattı o yüzden hızlı büyürdü az beslenir erken çökerdi erkenden çalışmaya başlardı. şimdi öyle mi ye iç yat hayat kolaylaştı. eskinin zengini de şimdiki gibiydi kolay yaşlanmaz. en basit babanla ali koçu karşılaştır baban ali koçun dedesi gibi kalır halbuki ali koç 60 yaşında :D

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,108
461
83
Forum hepımızın knka ama konu saçma gorusumuzude soylemeyelimmi
Konu saçma gelebilir ama adam fark etmiş çünkü dünya dönüş hızı eskisinden farklı mesela büyük Şili de depreminden sonra dünya nin ekseninin değiştiğini kaç kişi biliyor? Saygı duymak önemli benim tepkim saygısızlık yapılmasına.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,419
604
113
Konuda neden lınclendım la gayet deneyımsel bır konu şuan 30 40 yaşlar bebek gibi fatıh 21 de koca adam gıbı ıdı

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,821
113
Zaman mi hizlandi vakit bir başka diriririirim (X2)
Geceyi kaybettim günler yabancı diriririirim