http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dükkan Fikri

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,278
8,334
113
Gıda sektörü hariç kesinlikle batarsın bu istikrarsız ortamda insanların mecburen para harcayabileceği tek sektör gıda oluyor hayata kalmak için 😅 tavuklu pilav her kesime hitap ediyor fakire de sporcuya da emekliyede (gerçi onlarda fakir kategorisinde) maliyeti yok sayılır.Harici seçenek kıraathane olur o da tipik yazın kazanır kışın sinek avlarsın caddede yerin varsa ama ara sokaklara ise tam tersi olur.En son seçenek aracın varsa toptancılık yaparsın ekstra dükkan işletme giderlerinden kurtulursun yeri gelir turşu,ketçap,mayonez olur yeri gelir çay,şeker öteberi olur yeri gelir kâse,bardak vb. olur bunlar düz köylü kafasıyla yapılabilecek en mantıklı işler şu zamanlarda tâbi bütçene göre yaratıcı bir fikir bulup birden yıldızının parlama şansında olabilir o da %5 i geçmiyor malesef 😄

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,315
1,604
113
Akşam Romanya İskoçya Portekiz maçlarına 2.5 üst gir hiç uğraşma çalışcam diye

roberto80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,689
731
113
Bro günde 2000 tost ne demek yahu 10 saat çalışıyorsa bunun belkide 3.4 saati yatisla geçiyordur hadi diyelim ki her saat full dükkan saatte 200 dkda 3 4 tost çıkması lazım 1 dkda 3 4 tostu nasıl cikartiyormus o adamlar 5 6 tane tost makinesini varmı 4e4 dükkanda.pek aklım almadı bu isi
6 tane motokurye var inan bende inanmamıştım taki dükkana gidip tost yedikten sonra inandım bi makina ya 5 tost atiyor bildiğimiz ekmek değil kumru tipi ekmekler 2000 tostu sattiran aslında lezzeti ben hayatımda tostun içine garnitur turşu girdigini orda görmüştüm

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,420
13,971
113
Hali yıkama işinde iyi para var

MODEL1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
879
349
63
Eğer ciddi anlamda düşünüyorsan doldurma parfüm işine gir güzel kâr marjı var benden sana demesi.. İlk 1 yada 2 ay oturma süresi sonra zaten nasıl akıyor para gör bak AVM tarzı bir yerde böyle birşey açabilirsin

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,539
11,664
113
3 tane eleman tutsan zaten sigortasi maaşı aylık 100 bin TL sende zaten 300-400 bin varmış böyle ilk başta tek idare edebileceğin bir iş lazım sonra yıllar geçtikçe büyütursun

cberkdogdu

🌟🌟🌟🌟🌟
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,113
7,589
113
vize al yurtdışına cık hiç düşünme bile

@Orhanhisar70

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,524
958
113
Bu kadar param olsa salaş bir şiş köfte piyaz dükkanı yada çorbacı olurdu.Guzel işi bilen bir usta ile başta 6 masa yeter işine önem verip fiyatı makul tutarsan alır yürür sun Allah Azze ve Celle rızkını verir kumarı bırakman lazım ilk once