- 5,847
- 4,977
- 113
Yasak yasak onlar artık.. Cezası war1 tanede numaratorlu sigara slot makinesi al koy köşeye
Yasak yasak onlar artık.. Cezası war1 tanede numaratorlu sigara slot makinesi al koy köşeye
Herşeyin cezası var bir şey olmaz 🤣Yasak yasak onlar artık.. Cezası war
kardeş git sanayide tost sandviç dükkânı aç güzel kazandırırArkadaşlar selamlar cümleten 350 400k gibi bir sermaye ile patronun da calisabilecegi ulan parayı bi bulsam şu işi yaparım dediğiniz bir iş var mıdır?
6 tane motokurye var inan bende inanmamıştım taki dükkana gidip tost yedikten sonra inandım bi makina ya 5 tost atiyor bildiğimiz ekmek değil kumru tipi ekmekler 2000 tostu sattiran aslında lezzeti ben hayatımda tostun içine garnitur turşu girdigini orda görmüştümBro günde 2000 tost ne demek yahu 10 saat çalışıyorsa bunun belkide 3.4 saati yatisla geçiyordur hadi diyelim ki her saat full dükkan saatte 200 dkda 3 4 tost çıkması lazım 1 dkda 3 4 tostu nasıl cikartiyormus o adamlar 5 6 tane tost makinesini varmı 4e4 dükkanda.pek aklım almadı bu isi
Allahın zoruna gitmesin çalışmanada gerek yok demiyormu aşmalgmamlg
Kafaya bak hammina çalışma evde yat para seni bulcak diyor o zaman herkes evde yatsın hava bozunca yağmur yerine para yağar belki
Dışardan adam düşünmüyor zaten o ben ve gerekirse aileden 1 kişi daha3 tane eleman tutsan zaten sigortasi maaşı aylık 100 bin TL sende zaten 300-400 bin varmış böyle ilk başta tek idare edebileceğin bir iş lazım sonra yıllar geçtikçe büyütursun
O zaman olurDışardan adam düşünmüyor zaten o ben ve gerekirse aileden 1 kişi daha
10 dolar ile kim vize veriyor dostum dalga geçmek için sormuyorum cidden merak ettimvize al yurtdışına cık hiç düşünme bile
NiyeO zaman olur
Papai Yeni Gine verir yada esvatiniO zaman olur
Bir kişinin masrafı sigorta dahil 40 bin olur zaten o parayı da kazanır tostçu Felan açarsa bir tost olmuş 100-200 bandında