Sana ödül yok ferdi kasa bize aitti dost şimdi 2 kişi seçip sana danışcazBilmem ağabey
Sana ödül yok ferdi kasa bize aitti dost şimdi 2 kişi seçip sana danışcazBilmem ağabey
Sakin ol dostum 🙏Kumar oynamadum elim ayam titriyo
Nasıp değilmişSana ödül yok ferdi kasa bize aitti dost şimdi 2 kişi seçip sana danışcaz
Çekim talebini bile vermiştir şu anküsuratla oynayacak mısın reis
Sağol sen de hosgeldinMemoli hosgeldin
En doğrusu kardo 🙏Çekim talebini bile vermiştir şu an
1 sensin 2 gizli neyse o yazarNasıp değilmiş
Ya devlet başa ya kuzgun leşe1 sensin 2 gizli neyse o yazar
TebriklerListeyi @DubaiÇikolatası hazırlıyor birazdan paylaşacaktır. Kim var kim yok bilmiyorum. Herkese ulaşamam şuan biliyorsunuz ki. Emekleriniz desteğiniz için teşekkürler beyler
Rolling uzmani sensin uzundur sahalards göremiyoruz seniSağol sen de hosgeldin
Kesene bereket olsun dostum şunu unutma Dubai çikolatası Doritos cipsten daha zararlıdırListeyi @DubaiÇikolatası hazırlıyor birazdan paylaşacaktır. Kim var kim yok bilmiyorum. Herkese ulaşamam şuan biliyorsunuz ki. Emekleriniz desteğiniz için teşekkürler beyler
Tebrikler dostum en başta vs demişsiniz ben en başta yokum ilk adım zaten 10 sayfa neredeyse ben 4 te geldim şansın daim olsun 👏 👏 👏Listeyi @DubaiÇikolatası hazırlıyor birazdan paylaşacaktır. Kim var kim yok bilmiyorum. Herkese ulaşamam şuan biliyorsunuz ki. Emekleriniz desteğiniz için teşekkürler beyler
Ne yalan söyleyeyim sıkıntılar var bu araRolling uzmani sensin uzundur sahalards göremiyoruz seni