- 28,536
- 17,483
- 113
O zaman sana iyi gunler dost sen haketmedinGerçekten takip eden kimse o hak eder umarım
O zaman sana iyi gunler dost sen haketmedinGerçekten takip eden kimse o hak eder umarım
Umarım aldığın ve çektiğin bütün paraları kayıp edersin sen kötü niyetli bir adamsınferdi o 5k lık dı bu 25k yanı ayıb olur
varsın kankaÖnceki Rollingte takip ettik liste dışı kaldık
Bunda fazla dahil olamadık hiç şansımız yok sanırım herkese bol sansla
Kardesm canın sagolsun öyle düşünuyorsanO zaman sana iyi gunler dost sen haketmedin
Bu rolü takip edenler deilmi anlamadım benvarsın kanka
Takılıyorum dost rol sahibi ben değilimKardesm canın sagolsun öyle düşünuyorsan
Muro adamdır ulaşırlar@drogba6 ulaşacak mısın bana Ben ulaşmam biliyorsun yazmam Öyle dm'den buradan yazıyorum
Drogba'nınO zaman sana iyi gunler dost sen haketmedin
Biliyorm kardesm .. valla ben cascadede izliyordm maçları . Bu aralar çok param gitti bu illete . Sonumuz skntiTakılıyorum dost rol sahibi ben değilim
Liste atarmisin reisbeyler takıp edenlerı ayırdık takıp etmeyen çok yakın olan dostları dm sıne gidebilir bence gıtmeyın ulaşmak istiyosa o ulasır
allah bereket versınUlan kusurati slotta yiyim dedim su ekrani 7 lere atsa nolurdu sanki
AbowwwwUlan kusurati slotta yiyim dedim su ekrani 7 lere atsa nolurdu sanki
paranin altinda kalirdin 7ye atsaUlan kusurati slotta yiyim dedim su ekrani 7 lere atsa nolurdu sanki
Hacı git yemek ye slot yer Mer boşver git çay içUlan kusurati slotta yiyim dedim su ekrani 7 lere atsa nolurdu sanki
Eyvallah metin'im sağ ol O senin adamlığın İşin gücün Ras gitsin Kral adamMuro adamdır ulaşırlar
Paraya doyardınUlan kusurati slotta yiyim dedim su ekrani 7 lere atsa nolurdu sanki