- 5,901
- 1,692
- 113
Twbrikler kardesimBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
Twbrikler kardesimBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
Listeyi de elimden aldılarBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
Tebrikler kral zor da olsa geldi çok zorduBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
ben hic açmadım kanka eger hakkim olmazsa da kazanan arkadaşlara ve drogbaya tebrikler bol kazançlar 🙏beyler geçen ki gibi aynı konu açanlar öncelık lı bı kontrol edıp gelıyorum
Kesene bereket kardesım sen cok fena kumar oynuyon dibin le zirven arasında cok fark var akıllı oyna paranı ziyan etme hemenBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
bana değmeden UlaşBeyler destek için teşekkürler birazdan @DubaiÇikolatası liste paylaşacaktır.
bu seferlik hallederiz ama arada paranıza kıyın krdş her şeyi devletden beklemeyınben hic açmadım kanka eger hakkim olmazsa da kazanan arkadaşlara ve drogbaya tebrikler bol kazançlar 🙏
haklıbu seferlik hallederiz ama arada paranıza kıyın krdş her şeyi devletden beklemeyın
Ya olmNasıl terlerik yahu
beyler gValla reis ben rol açtım ama ben seni ilkkez gördüm forumda inşallah bize açmasın demezsin de😀beyler geçen ki gibi aynı konu açanlar öncelık lı bı kontrol edıp gelıyorum
iyi ter attik beyler ara sıra yapalımNasıl terlerik yahu
Adam kayırma çakalbu seferlik hallederiz ama arada paranıza kıyın krdş her şeyi devletden beklemeyın
La yenisin demedim seni ilkkez gördüm ben dedim😀biz yeniyiz dost normaldir
O zaman sen yoktunGerçekten takip eden kimse o hak eder umarım
ferdi o 5k lık dı bu 25k yanı ayıb olurAdam kayırma çakal