- 10,949
- 10,883
- 113
nbaler başladı nerden buldun bu eşekleri drogbaba
Ya nba başlayana kadar burdan ilk adımı tamamlarız defik olana baknbaler başladı nerden buldun bu eşekleri drogbaba
Hayırdır bilader dalga geçer gibi he geç ne yaniHe de gec yav
Saglik olsun dost uyuyalim en iyisi ama gelebilir o da ayri75 81 olmadı dostlar sağolun
Sinirlendim kardeşim adaletsizlik yapıyorlarYa dostum şimdi bunun benim rollümle ne alakası var. Neden yani buraya bunu yazıyosun
Şimdi imkansız oldu. Ayarlı gibi oynuyolar son3dkya kadar karşılıklı ft sonra birden hızlandıSaglik olsun dost uyuyalim en iyisi ama gelebilir o da ayri
Da bunun suçlusu ben miyim aga neden burada en olmadık yere bunu yazıyosun kiSinirlendim kardeşim adaletsizlik yapıyorlar
HaklısınDa bunun suçlusu ben miyim aga neden burada en olmadık yere bunu yazıyosun ki
Molaya bak mac evin bak gor 2 saat mola sike molasidirŞimdi imkansız oldu. Ayarlı gibi oynuyolar son3dkya kadar karşılıklı ft sonra birden hızlandı
Olmadık tepkiler vererek insanların tepkisini çekme aga sakin kal birazHaklısın
Yok la gitti saglik olsunMolaya bak mac evin bak gor 2 saat mola sike molasidir
Yok ilk yarı yaptılar zaten o şikeyi 0 bitirerek. Ms depe verildi geçmiş olsun 😔Molaya bak mac evin bak gor 2 saat mola sike molasidir
Ilk cwyrek depten yatirmislardi beni 16 19 dan 21 19 saglik olsun tekrarYok ilk yarı yaptılar zaten o şikeyi 0 bitirerek. Ms depe verildi geçmiş olsun 😔
Olmayınca olmuyor. Hiç şans yok kafayı yicem bu aralarIlk cwyrek depten yatirmislardi beni 16 19 dan 21 19 saglik olsun tekrar