- 3,817
- 5,967
- 113
@drogba6 sağlık olsun dostum sana yattım dediğim maç buydu ilk çeyrek 42 olmamıştı 48 baremdeydi bi ara bide yapcak bişey yok sıkma canını
Tiyatro oynandı sanki ya. Çok kötü maçtı@drogba6 sağlık olsun dostum sana yattım dediğim maç buydu ilk çeyrek 42 olmamıştı 48 baremdeydi bi ara bide yapcak bişey yok sıkma canını
Savaştılar resmenTiyatro oynandı sanki ya. Çok kötü maçtı
Ya kayıpla atlantaya 63.5 alt aldım çeyreğe. 1dakikada 14 say çıktı son dakika kafayı yicem en sonundaSavaştılar resmen
Çok hızlı başladıYa kayıpla atlantaya 63.5 alt aldım çeyreğe. 1dakikada 14 say çıktı son dakika kafayı yicem en sonunda
Ama ilk çeyrek te barem 73 fırladı bian sonra 62de bitti belli olmazYa kayıpla atlantaya 63.5 alt aldım çeyreğe. 1dakikada 14 say çıktı son dakika kafayı yicem en sonunda
İlk çeyrekde hızlı bitti yatırdı işte. Son dakika 14 değil 12 atsa yine tutuyodu.Çok hızlı başladı
65 bitti işte son 10 saniye 4 sayı çıktıAma ilk çeyrek te barem 73 fırladı bian sonra 62de bitti belli olmaz
tamam dostum indiana zanettim aynen oda son dk çoştular65 bitti işte son 10 saniye 4 sayı çıktı