ASŞ.LKDMALSŞKMDSÇiğ köfte bayii alabilirsin özelden yaz
2 dürüm 2 ayran siparişiASŞ.LKDMALSŞKMDS
özelden yazmasının sebebi ne olabilir acaba?
Kara para aklama oluyor senin dediğin.Dükkan açmak ile ilgili değil al gülüm ver gülüm tarzı Cash hızlı para nasıl kara dönüştürebiliriz
Yok be kardeşim küçük karlarla hızlı paraKara para aklama oluyor senin dediğin.
Varmi müşterisi alıcısı hemen getireyimPS 5 al sat paran varsa
Dostum İstanbul da isen esnaflara gidersen direkt alırlarVarmi müşterisi alıcısı hemen getireyim
Yurt dışından telefon al burada sat iyi para kırarsınAvrupadan döviz getirerek turkiyeye nasıl kâr elde edilebilir bilgileriniz benim için degerli dostlar alışveriş tarzı düşünülebilir al sat hersey düşünülerek yorum yapılırsa sevinirim güzel bisey buluruz umarım
İstanbul'ada götürürüm sorun yok araba varDostum İstanbul da isen esnaflara gidersen direkt alırlar
Telefon imei kaydı yüzünden tr insanı tarafından istenmiyor artık kâr yokYurt dışından telefon al burada sat iyi para kırarsın
Marka model yazsana dostum bana örnek olarak misalDostum İstanbul da isen esnaflara gidersen direkt alırlar
Dostum yarın sabahtan Türkiye'de İstanbul'da direkt alıcı esnafları ara yurt dışı ps5 pro yada ps5 ne kadardan alırsın diye sorarsin orda ucuzsa al sat yaparsinMarka model yazsana dostum bana örnek olarak misal
Kanka bu arada miktar tam nedir ona göre söylerdikAvrupadan döviz getirerek turkiyeye nasıl kâr elde edilebilir bilgileriniz benim için degerli dostlar alışveriş tarzı düşünülebilir al sat hersey düşünülerek yorum yapılırsa sevinirim güzel bisey buluruz umarım