http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Döviz Hk.

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Avrupadan döviz getirerek turkiyeye nasıl kâr elde edilebilir bilgileriniz benim için degerli dostlar alışveriş tarzı düşünülebilir al sat hersey düşünülerek yorum yapılırsa sevinirim güzel bisey buluruz umarım

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Dükkan açmak ile ilgili değil al gülüm ver gülüm tarzı Cash hızlı para nasıl kara dönüştürebiliriz

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Mesela yeni rakı burda 620 tl 1 litrelik örnek veriyorum bunu alıp 900 tl ye satmak tarzi gibi işler anlatabiliyormuyum

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,868
1,328
113
Marka model yaz orada fiyatı nekadar ona göre sana foto atayım aynısının bakalım kar kaliyomu

ibisevic

Bel vardır, bele olur bel.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
892
1,470
93
Tanıdık Tekele git veya tanış, en çok giden en pahalı içkisini öğren muhtemelen viskidir. Getirir ona verirsin WİN WİN

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,836
1,616
113
Avrupadan döviz getirerek turkiyeye nasıl kâr elde edilebilir bilgileriniz benim için degerli dostlar alışveriş tarzı düşünülebilir al sat hersey düşünülerek yorum yapılırsa sevinirim güzel bisey buluruz umarım
Yurt dışından telefon al burada sat iyi para kırarsın

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,759
1,420
113
Senin dediğin hızlı para mail order işinde olur reis o da yasal değil

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
Kanka bu arada miktar tam nedir ona göre söylerdik